بابا اداره پست جدیدا دی وی دی ها رو چک میکنه... دردسرشو کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا اداره پست جدیدا دی وی دی ها رو چک میکنه... دردسرشو کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو میزنم بعد شما خودت تفکیکشون کن (sm128)نقل قول:
روی دی وی دی ها چیزی ننویس بابا فقط شماره بنویس من بفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه اداره پست من سیدی آدیو اورجینال فرستادم (sm2)
میرم اینکار رو میکنم ولی میگیرنش (sm178)
انگار مواد مخدر میخوای پست کنی ، dvd نمیدونم کجاش مورد داره
خب جای دیگه برو یا پیش کسی برو گیر نده ازشون سوال کن قبلش .. قبل اینکه دی وی دی رو بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو من 60 تا دی وی دی موزیک دارم میتونم ارسال کنم یا نه
حالا بگو ببینم تو چی میخوای برات رایت کنم آرشیو منو فک کنم گفته باشم بهت قبلا ..
دی وی دی ناین مدرن تاکینگ هم دارم (sm128)
چشمنقل قول:
تو این فکر هم بودم میپرسم خبرشو میدم (sm10)
فقط بزار داخل پک همون دی وی دی خام