این دیگه کیه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این دیگه کیه (sm2)
(sm30)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچزتر با چلسی چرا نشون نمیدن؟(sm172)
قربانت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Narcos الیاس نمیدونی فصل سومش چه تاریخی میاد؟؟(sm50)
مهدی باقریان - نیمه ی خای ... (sm50)
چه تیکه ای بود .. (sm2)
فردا واکینگ دد (sm155)
منچستر (sm2)(sm2)
قدیما حرفا شیرین چون عسل بود .
میون مردم این ضرب المثل بود
از یه گل بهار نمیشه
بی وفا که یار نمیشه
واسه عاشقا هیچ دردی درد انتظار نمیشه ..
(sm184)
(sm2)
تویی که همزاد منی به من بگو خونه کجاست
مرز میون من و تو کجای این پنجره هاست ... (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد (sm50)
محموله یِ کتاب رسید (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به چی خونده محمد معتمدی (sm50)
کلیپش هم بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ جدید کوروش مقیمی رو قبلا سیروان واسش زده بود تو آلبومش هم بود الان مثلا ریمیکسشه
نداره که
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر خاطر آزاده، غباري ز کسم نيست
سرو چمنم، شکوه اي از خار و خسم نيست
از کوي تو، بي ناله و فرياد گذشتم
چون قافله عمر، نواي جرسم نيست
افسرده ترم از نفس باد خزاني
کآن نوگل خندان، نفسي همنفسم نيست
صياد ز پيش آيد و گرگ اجل از پي
آن صيد ضعيفم که ره پيش و پسم نيست
بيحاصلي و خواري من بين که در اين باغ
چون خار، به دامان گلي دسترسم نيست
از تنگدلي، پاس دل تنگ ندارم
چندان کشم اندوه، که اندوه کسم نيست
امشب «رهي » از ميکده بيرون ننهم پاي
آزرده دردم، دو سه پيمانه بسم نيست
رهی
نه ذوق صحبت و نه ميل گفتگو دارم
لبي خموشتر از گوش آرزو دارم
دهن گشودن من از خمار خاموشي است
گمان برند که من ذوق گفتگو دارم
صائب
من نه آنم که تراوش کند از من گله اي
مي دهد خون جگر رنگ به بيرون چه کنم؟
صائب
تو و خورشید بلند
منو شب های قفس
بعد از این با خود باش
یاد تو ما را بس
(sm88)
بر قصهی دلگیر خودم میخندم
بر نالهی شبگیر خودم میخندم
بیچاره شدهست روزگار از دستم
با گریه به تقدیر خودم میخندم ... (sm50)
(21Grams (2003
(American History X (1998
(Her (2013
(10Cloverfield.Lane (2016
(Snatch (2000
(Lock Stock and Two.Smoking Barrels (1998
(The Hunt (2006
(Das Boot (1981
(There will be Blood (2007
لیست دانلود (sm120)(sm59)
آفرین داری پیشرفت میکنی ، رفتی سراغ پترسون و گای ریچی و ایناریتو ...
البته گای ریچی کلا مقواست ولی خیلی بهتر از تارنتینو تشریف داره ...
نقل قول:
دو روزه دارم سرچ میزنم ! (sm59) بین 40 -50 تا فیلم اینا رو گذاشتم دانلود (sm120) به امید اینکه خوب باشه (sm120)نقل قول:
و البته :
Requiem for a Dream.2000
(sm50)
شاهکار آرونفسکی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Deliver Us from Evilنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Double Life of Veronique
I Am Twenty
اینا هم برات خوبن ...
wstworld و twd هر دو درحال دان .. (sm59)
اعمق کیفیت وست ورلد اشتپ زدی
چرا 720 هه دیگه ..
لینک دانلودو عوض کردم مال اینجا نی ..
شیم لس قسمت 4
فقط خواستم بگم در حال دان کیونتون بسوزه .. :l