به یادشون که میافتی واسه مــــــــــــــــن وقت میزاری (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یادشون که میافتی واسه مــــــــــــــــن وقت میزاری (sm27)
اشترم بزن
کاور سینگلو بت میدن کاور البوم میزنی ای کیو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هنرمند درباره فعالیتهای دیگر خود در عرصه موسیقی نیز گفت: غیر از حضور در پروژه تازه محسن چاووشی که به عنوان مدیر هنری حضور دارم مشغول کار با چند خواننده از جمله محمد اصفهانی، فریدون آسرایی و ... برای آلبوم های جدیدشان هستم که طی هفته های آینده پیرامون آن اطلاع رسانی می شود.
(sm120)
نه کاورش همونه از ایتونز برداشتن کوری نمیبینی اسمو زدن روش همون گرافیکو بکار بردن میگفتی فرمتشو عوض میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)با این کاور ریلیز شده ! اصن به درک با اون کاور ریلیز شده کاوری که اسم اهنگ روش خورده بهتره یا یه کاور دیگه مگر اینجا اینقد رسمیه تو سفت گرفتی کاور ایتونز (sm2)
(sm70)تو کله شقی من باس روشنت کنم اون به این خاطر اون کاورو داشت چون از سایتی که زدن اهنگو تو فولدر البوم اپ کردن که قراره در اینده بیاد و الا کاور رسمیش همونیه که من بهت دادم بفهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه اونو چک نکردم چی به چیه وقتی دارم لقمه رو میذارم تو دهنت باس قورت بدی سر و کیونت بهم پنالتی میزنه بعد میری یه لقمه دیگه ور میدارینقل قول:
(sm169)
داری به دوران اوجت نزدیک میشیا (sm120)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«ریوالدو» همبازی «رضا عطاران» شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز که میگذره ابعاد تازه ای از ماجرا آشکار میشه
دوپینگ میکنه انقدر مینویسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش ادم فک میکنه از جایی کپی پیست کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی تاج و تخت تا قسمت 4 م که خوب بوده همه اتفاقاش (sm120)
بخای جوابشو بدی یادت میره چی گفته انقدر زیاده کلا به خلاصه اعتقاد نداره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارها شده باهاش تو یه مورد بحث کردم از ترس جواب هاش خودمو به خواب زدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان تشریحیاشو.چه جوری میده(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
دیگه هرکس یه هنری داره اینم زیاد مینویسه تو فقط بی هنری(sm2)نقل قول:
آه فاتح قلبم
عشق ِ تو شکستم داد..(sm74)
چیه باز میخوای توبه کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه لطف کنی شما از هنرت به ما بگی ؟(sm120)نقل قول:
فدای سرت (sm162)نقل قول:
درد و بلا بوده به جایی که بخوره در ِ کیونت ، خورده در ِ مودم (sm120)
عمر خودشو کرده بود (sm120)نقل قول:
زیاده خیلی البته یه هنری داری غصه نخور(sm59)نقل قول:
البته منظور از در ِ کیونت در اینجا "زندگی" می باشد
ربطی نداره قضیه چیز دیگس(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر خودت از خودت تعریف کنی (sm120)نقل قول:
الان پ با چی اومدی؟نقل قول:
غلط کردی(sm120)نقل قول:
به هر حال آخرش به توبه میرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه عاشق شدی ؟ (sm2)
آها یادم نبود شما گوشت لک لک و اردک و از این چیزا میخوری این خودش هنره (sm120)نقل قول:
توام از بالا کابینت لیوان میدی(sm120) دلم اسه بتی و حسین و امین و نوید تنگ.شده(sm74)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون دختر بدبخ ینی ببخشید خوشبخت کی هست که دل ِ دانیال ِ توبه گر ما رو برده (sm120)نقل قول:
دانشگاه و ...؟(sm120)
ربطی نداره(sm172)نقل قول:
به جز حسین بقیشون کمتر از 24 ساعت پیش انلاین بودن (sm120)نقل قول:
تو این سایت برو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو دیشب میدیدم خوابم نمیبرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه کلیات حله جزئیات طبیعیه(sm120)
اینم که جمهوری عسلامی نمیزاره شبکه خصوصی داشته باشیم مستقیم مربوط به عادل نمیشه .
خوب من میگم اگه تو برنامش حرف خودشو و نظر خودشو نگه باید چی بگه ؟
در مورد دانای کل درسته حرفت (sm120)
من خودم به شخصه با نظر سنجی که فلانی بمونه یا نمونه یا راضی هستسن یا نیستین اصلن موافق نیستم
بحث فنی باید فنی بره جلو . ولی خب تو فدراسیون کسی هست اینکاره باشه؟ وقتی وزیر ورزش بخواد قدرت نمایی کنه و بخواد اعمال نظر مستقیم کنه
طبیعیه که عادلم هر روشی که بلده رو اجرا کنه تا اون نشه (sm120)
اگه یه فدراسیون مقتدر داشته باشیم . اگه یه وزیر ورزش داشته باشیم که سرش به تنش بیارزه و بدونه انتخاب سرمربی تیم ملی هیچ رقمه نه تو شانشه و نه تو حیطه کاریش
اونوقت عادل یا هر کسه دیگه حتا بخوادم نمیتونه نظری رو دیکته کنه (sm120)
اما وقتی یه وزیری هست که حتا مربی باشگاهارو با نظر خودش جا به جا میکنه اونوقت شاید این کاره عادل رو بشه یه جوری باش کنار اومد
اینجاس که میشه گفت خب بالاخره سواد فوتبالی عادل بیشتر از گودری و خادم ِ پس لابد چیزی که میگه درسته
من فک کنم ایرادی که تو به عادل میگیری خیلیاش مستقیم به خودش برنمیگرده .(sm120)
ما اگه 4 تلویزیون دیگه داشتیم که هرکی برنامه خودشو داشت و فضا رقابتی میشد نمیشد بش بگی چرا حرف خودتو میزنی چرا کلی نگاه نمیکنی و ...