سلام دوستان
لینک 320 بدید که کاور البوم عکس اهنگا باشه لوگوئه سایت نباشه
مرسی
راستی پدرام هستم از بچه های قدیم (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
لینک 320 بدید که کاور البوم عکس اهنگا باشه لوگوئه سایت نباشه
مرسی
راستی پدرام هستم از بچه های قدیم (sm51)
از هرشب ِ بدون تو بیزارم
از وهم ها و اینهمه انکارم
این حرف ها نشانه ی سودا نیست
من حدس میزنم که جنون دارم..
من حدس میزنم که جنون . .
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو هنوز زنده ای؟(sm51)(sm176)
یوسف(sm88)
آقا ما هم رفتیم خریدیم.یه 20 دقیقه ای طول کشید تا پیک موتوری برسه.صف هم بود.ملت نمیدونستن که دیشب دانش کردم.یه چندتا ترک با گوشی پلی کردم شاخ دراوردن(sm30).بلوتوث نفرستادن ایفون اینجاها بدرد میخوره که 10 نفر همه ترکارو میخواستن(sm51)
وصیت پلی(sm25)
خیلی خفنِ آلبوم
بالاخره گوش کردیی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
واخ واخ (sm50)
من مرکز پخش سره کوچه مونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم خریدم یه پوستر هم بهم داد(sm128)
تکیه به دیوار بی در ، منتظر پاروی بی قایق
خداحافظ امضا!(sm169)
امیر لوگو سایتو نمیزنه کاور خود البومه فقط تگشو باید ویرایش کنی اونم کمه کلا 2 تاجاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه هفتم(sm2)
کوفتت بشه(sm172)اینجا هنوز آلبوم نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی جز خیلی شاخه(sm132)
اهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
یوزر ما هم هنوز زنده مونده ایا؟؟
به امیر بگم؟؟
اره بگو درست میکنهنقل قول:
پدرام غلومی؟(sm132)
اوهوم...دیشب با گوشیم دیدم که منتشر شده ولی نمیتونستم دان کنم.به سیستمم دسترسی نداشتم.صبح دانلود کردم.امشب مهمون داریم باس خونه رو تمیز میکردم ترجیح دادم تمیز کنم بعد با خیال راحت مثل همیشه با هندزفریم تو اتاقم زیر پتو آلبومو گوش بدم(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که من رفتم مرکز پخش نبود ولی یه فروشگاه بزرگ فیلم و البوم .... بود.پوستر هم اتفاقا میداد به اونایی که اول اومده بودن و تو صف بودن ولی من نگرفتم.(sm59)نقل قول:
اینجا هنوز ارجینال نیومده...احتمالا فردا.خدا کنه پوستر گیر بیاد(sm172)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردی (sm50)
درستش همینه(sm50)
اره :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اینا صف نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فروشگاه ها میومدن میگرفتن
ملودی های محسن(sm81)
دانشگوه چی قبول شدی چه رشته ای کجا میری؟نقل قول:
تفنگ سر پره (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1) (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازاد نجف ابادنقل قول:
نرم افزار(sm51)
چی میسازه(sm50)نقل قول:
(sm175)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا بالا عمه ننه(sm39)
(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
از ترک خواب خواب میشد یه موزیک ویدیو وحشتناک در اورد (sm50)
باهات حرف میزنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ما یه چیزیمون هست یا این!(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خوبه اما نه زیاد .وگرنه کارای قدیمیش کجا اینا کجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز نشنيدم (sm81)
این کسخلا هم یه چی یاد گرفتن کارای قدیمی فلانه و بهمان (sm50)نقل قول:
باور کن نصف کارای محسن رو گوش ندادن (sm50)البوم خیلی بی نقصه (sm50)
برو اول مشقاتو بنویس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطرناکه بزار شب(sm25) اشکتو درمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]