يارو ميره باغ وحش......
جلو قفس ميمونه شروع ميكنه به ادا در آوردن كه ميمونه هم تكرار كنه!
ميمونه ميگه به جاي اين مسخره بازيا
بگو چه جوري فرار كردي منم فرار كنم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
يارو ميره باغ وحش......
جلو قفس ميمونه شروع ميكنه به ادا در آوردن كه ميمونه هم تكرار كنه!
ميمونه ميگه به جاي اين مسخره بازيا
بگو چه جوري فرار كردي منم فرار كنم!!!
اگه این 7 ساعته پس چرا این همست؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه مدت انقدر خستم ، میرم خونه ساعت 12 به بعد هستش ، دیگه حالی به آدم میمونه بیاد سایت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راجع به خواب حرفي نزدم كه بهت بربخوره حسين جون (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا ، احوالي به آدم ميمونه نه بلا(sm30)
چون شما شب میخوابین بعد صبح که بیدار میشین من تازه میخوابم.. این میشه که 15/16 ساعت رو به حساب خوابیدن من میزارین.. انگار وقت خواب شما هم من خواب بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا.. احوالی به ادم میونه .. نه بلا(sm2)
یعنی من دپ نبودم؟(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يادش بخير بچه كه بوديم چادر مادرمونو ميگرفتيم تا گم نشيم
الان موندم اين بچه هاي زبون بسته چه جوري ساپورت مامانشونو ميگيرن
دستشونم كه به مانتو نميرسه!!!
نقل قول:
نقل قول:
(sm70)(sm70)
من زیاد نگران اینجا نیومدنت نیستم ، فقط نگرانم این همه خوابیدن به مهمونی رفتنت لطمه ای نزنه یه وقت (sm2)
خدا نكنه تو كه ماشالا هميشه دهنت عين غار بازه (sm30)نقل قول:
نقل قول:
آهنگ بسار زيباي جلال همتي" مهوش پريوش چه بد كرد شوور كرد همه را در به در كرد."..(sm2)