بابا شیــــــخ...(sm91) حشفه میشه سرش؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا شیــــــخ...(sm91) حشفه میشه سرش؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)
دهنت سرویس ، کاملا بجا بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی
سلام همتونو میرسونم به عمش ، اقاقیا
صاحب سایتو میگم ، سلامتیِ لاشیا (sm70)
سبک اعتراضی منم به گوش مدیر سایت برسونین (sm70)
پ.ن دیروز رفتم تو اون تاپیک که اعتراضمو همینجوری بیان کنم ، هر کاری کردم پست ارسال نشد
دهنت سرویس (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ عظما (sm70)نقل قول:
چی قشنگی حالی میشی ؛ من هنو تو معنای حشفه موندم (sm70)
من چاکرتم......نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر ال.ت رو میگن دیگه(sm30)
عرض کردم خدمتتان(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حشفتو نوید بمکه (sm70)نقل قول:
25 ساله حشفه داریم و ازش بی خبریم ؛ انقد عادم معصوم (sm70)
ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ :
ﭘﺴﺮﻡ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺰﻩ ﺍﺻﻠﻲ ﭼﻴﻪ؟
ﭘﺴﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ :
ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ
ﭼﯿﭙﺲ
ﻣﺎﺳﺖ ﻣﻮﺳﻴﺮ
ﻭ ﺁﺏ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﺗﮑﺪﺍﻧﻪ
وقتی گفتم کردمش هیچکی حرفمو باور نکرد
همه با تعحب گفتن چجوری آخه!
امکان نداره! اون سخت تر از این حرفاست!
اما گفتم خیلی راحت فقط و فقط با لبخند
این بود اون زندگی که میگفتین!!