(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
سلام سهندم خوبی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق تو ، توی خود شهر ، بو شهر زنده گی می کنی یا شهرای دیگه اش !؟
به دریا هم دست رسی داری !؟ (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار می کشی !؟ (sm50)
دوا می زنی !؟ (sm59)
عرق می خوری !؟ (sm51)
آغا خودمونیم این آواتار جدیدم خیلی تحریک کننده اس . . . (sm2)
نه خود بوشهر نیستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره با پیاده روی یه 10 دقیقه ای تقریبا راهه.
هیچکدوم(sm59) من فقط میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثِ دریا دار . . . (sm50) (sm127) (sm50)
نقل قول:
خوبه . . . اگه بخوری و بکشی بعدش بزنی ، بیش تر جواب می ده . . . (sm2)
بیا فرصت کردی لینک اولی رو تماشا کن و با لینک دومی بزن . . . (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوکرتم(sm127)نقل قول:
عامو اینجوری ک.یرم سنگ کوب میکنه ها(sm2)نقل قول:
(sm2)
نقل قول:
دیدی که چگونه گور بهرام گرفت . . . (sm50)
خبر گزاری درسته . . . (sm2)
لینک اولی که نامجو بود 2 ساعت صدا هم خیلی پایین من حال ندارم ببینم(sm120)نقل قول:
دومی هم که فقط میتونم بگم:(sm77)(sm2)
چرا هم چنین اشتباهی کردم توی املاء . . . (sm54)
نقل قول:
الان این (sm77)
یعنی تحریک شدی !؟ (sm2)
حالا کار ندارم این لا مذهب بد جوری سلیقه ی منه . . . (sm74)
یه زن این جوری توی در و هم سایه سراغ نداری بیام بو شهر برام بگیری !؟ (sm51)
سپیده رئیس سادات . . . (sm50)
(sm19)
1390.07.01 Mounese Dirineh (Ba Iman Vaziri Va Ali Rahimi)
نه نشدم(sm59)نقل قول:
فعلا که نه اگه پیدا شد خبرت میکنم(sm59)
دوستان کسی هست بین شما که از اینترنت همراه اول استفاده کنه؟ یه سوال داشتم
من یک سالی هست که از اینترنت همراه اول استفاده میکنم، اونم بخاطر طرح رایگان 3 شب تا 7 صبح
بخاطر همین همیشه دانلودهام رو شب تا صبح انجام میدم، چون واقعا سرعت بالایی داره
الان دو شبه به صورت خیلی عجیبی سرعت دانلود اومده پایین، یعنی قبلا سرعت دانلود بالای 2 مگ بود و الان شده 128 و پایین تر
میخواستم ببینم واسه شماهم این اتفاق افتاده؟ چون تماس هم گرفتم جواب درست و قانع کننده ای بهم ندادن، و تمام نگرانیم از اینه که مبادا این اتفاق دائمی باشه
آیا کسی اطلاع درست و دقیقی داره؟
ممنون
(sm50)
(sm50)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من تغییری نکرده.
بین ساعات 3 تا 5 سرعت 4 مگ هست و بین ساعات 5 تا 7 سرعت به 6 مگ هم میرسه!
موفق باشی.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینگونه موارد ها به دو دلیل رخ میده
1- حجم دانلود از حد مجاز عبور کرده
2- ممکنه که دکل های شبکه مخابرات شهرتون که بصورت وای فای اینترنت ارسال میشه افت سرعت پیدا کرده باشد
دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 بامداد . شما فرض کن 100 گیگ یک شبه دانلود کردی از حد مجاز گذشتی خب این باعث میشه سرعت ها را پایین بیارند.
جای نگرانی هم ندارد و بصورت دائم هم نیست. حل میشود
سلام دوستای گلم هر کی میتونه راهنماییم کنه
من بخشی از یک فیلم سیاه سفید رو تبدیل به عکس کردم و اون عکس های سیاه سفید رو رنگی کردم حالا دنبال یک برنامه هستم تا این عکس ها رو به صورت پشت سر هم به صورت فیلم در بیارم
سلام . اگر منظورتون ساختن تصویر متحرک هست ، از نطر من بهترین برنامه فتوشاپ هست. خیلی ساده، خیلی روان و خیلی حرفه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هم گذاشتم که بدونیند برای ساخت تصویر متحرک و گیف وارد کدوم گزینه ها بشید
Window
Timeline
سلام خدمت دوستان
سلام اقا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirGraph [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار های زیادی هستند در زمینه افکت گذاری رو عکس هانقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Windows Movie Maker
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد من برنامه wondershare هستشنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از توضیحت
حجم دانلود از حد مجاز بگذره... این حجم یعنی چقدر؟ آخه قبلا اینجور نبود و کاملا نامحدود بود... خصوصا اینکه این ماه نسبت به ماه های گذشته دانلودهام خیلی کمتر بود :(
خودم احتمالا میدم این گزینه دوم که فرمودید باشه، اخه گویا یک پیامک هم ارسال کردن و عذرخواهی کرده بودن بابت کاهش و افت سرعت و ....
امیدوارم درست بشه ، تمام امیدمون به همین 4 ساعت تایم رایگان همراه اول بود ... (sm228)
(sm50)
منم مثل شما، امیدم برای دانلود، فقط همین 4 ساعت هست (sm120)نقل قول:
حجم مجاز اینجا کاربردی نداره، چون مصرف کردم و میکنم، میگم! اصلا این بحث اینجا کاربردی نداره.
گرشا رضایی بالاخره اومد تلویزیون (sm127)
موزیک ویدیو چه حالیه کی میاد تا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر موزیک ویدیوش هستم خیلی دوسش دارم (sm127)
من فقط واسه دیدن سحر نگاه میکنم (sm51) نه چیز دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شعر که اصلا توجهی نمیکنم (sm2)
حالا گیر داده به شعرش (sm122)
خدایی الان دارم چندبار بار گوش میدم اصلا یجوریه (sm178)نقل قول: