همون موقع خریدی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ؟
کجایی کی میای بریم ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
همون موقع خریدی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ؟
کجایی کی میای بریم ؟(sm120)
عجیب شبیهشه (sm77)(sm54)(sm2)نقل قول:
اره اسمش ثریاس تنش برگ گل یاس(sm50)
Masih - Yadame Ft Arash AP
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بلاتلکیفم ... (sm50)
اهورا ایمان - نزار برم ... (sm81)
آره دیگه مگه نگفتمت میخوام برم 30 تا کم دارم (sm120) داداشم آشنا داشت وگرنه من سر در نمی اوردم از ماشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلویس (sm128)
کجا بریم (sm2)بابا مگه نمیدونی 2 ماه بعدش رفتم زن گرفتم و عیالوار شدم . بچم داره 2 ماهش میشه
الانم بی اجازه خانومم آب نمیخورم . فقط در این حد بدون زمان مجردی خودمو به زور میشستم ، الان ظرف میشورم (sm2)(sm2) تعویض پوشک سرعتی (sm2)شیشه درست میکنم در حد nba (sm2)
وقتی که ساقی جون میگم دیگه جوابم نمیده نمیده(sm50)
دهن سرویس همش آرایش میکنه تا شبیهش بشه (sm2) یه روزنامه خارجی هم چند وقت پیش زده بود الویس زنده شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]