تتلو امارش واقعی بابا! از کانتای و لایکای پستاش قشنگ مشخصه همش واقعی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تتلو امارش واقعی بابا! از کانتای و لایکای پستاش قشنگ مشخصه همش واقعی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف کامنتا بش فحش میدن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقته خوابه
تختی برای خواب (sm2)
حالا من کار ندارم شخصیتش چیه و اهنگاش چیه ولی ادم بدبختی خیلی هم سادست اهنگاشم بعضیا قشنگه خدایی ملت ما میخوان روش عن فکر بازی درارن فحش میدن و میگن اه و اوخ و فلا و بیسار! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمایی که از خودش میگیره (sm2)پرچم جمهوری اسلامیم میاره تو کادر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بخواب بابا ديوس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تتلو خون تخمیتو جوش نیار عزیزم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بــلد نیسی نخون ببین من بلد نیسم نمیخونم ! یاد بگیر
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]داداش خیلی بد *** شدی برو خودتو از برج میلاد بنداز پایین چون برج میلادو دوس داری گفتم وگرنه برج آزادیم میشه چاقال (sm2)
(sm2)