مراسم خواستگاری در چند سال اینده
خب بربم سر اصل مطلب
عروس خانم چند شکم زاییدن؟
نفرمایید ما از این رسما نداریم ایشون فقط دو تا کورتاژ داشتنپس مبارکه .پسرم خانواده نجیبی گیرت افتاده....
نمایش نسخه قابل چاپ
مراسم خواستگاری در چند سال اینده
خب بربم سر اصل مطلب
عروس خانم چند شکم زاییدن؟
نفرمایید ما از این رسما نداریم ایشون فقط دو تا کورتاژ داشتنپس مبارکه .پسرم خانواده نجیبی گیرت افتاده....
خواب تا قبل اذانِ.. مهمونی برای بعد اذان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خ مثل
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
خاستگار
البته از نظر دخترا
.
.
از نظر پسرا خ مثل مـــ.مه :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان توهین در نظر بگیرم این حرفتو یا تمجید؟(sm2)
این که با هم گفتیم به خاطر این گفتم یعنی چی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهين ؟(sm77) نخير اهل توهين نيستم(sm39)
الان ديدم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی سرت بره ، مهمونیت نمیره (sm2)(sm127)
پس تعریف حساب کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا امشب جات خالی مهمونی هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردها همه نعمتن
ميگي نه
چاي احمد
برنج محسن
كشك كامبيز
سس بيژن
سس بهروز
پشمك حاج عبدالله
نعمتهاي الهي را قدر بدانيم
نقل قول:
نه گزينه ي سوم (sm2)