با این حرف کاملا موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی منم به نظرت میتونم چنین شاهکاری خلق کنم؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با این حرف کاملا موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی منم به نظرت میتونم چنین شاهکاری خلق کنم؟(sm120)
نخير فقط فنچوله كبير ميتونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٣٨ مگ حجمه با ارزشمو پاي اين رپر تخمي حروم كردم.حلالش نميكنم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
كونكش جو نده(sm2)
last seen time agoنقل قول:
یعنی چی ؟؟؟ خیره ایشالله ؟؟ (sm2)
(sm102)
از ایرانی جماعت بعیده تا الان لو نرفته(sm81)
اگه عكسشو نميبيني كه بلاكت كرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول من بلاک کردم بعدش دیدم اونم بلاک کرد (sm59) کیون لقش دختره ی 17 ساله بچه لوس واسه من شاخ شده (sm39)نقل قول:
امیر سریال دکتر هاوس تگ داره اگه روزی یه قسمتشو آپلود کنم اشکالی داره کیفیت 720 ؟؟؟