گزینه 3 میشه اینکه اصن حرفتو حساب نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گزینه 3 میشه اینکه اصن حرفتو حساب نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه به شادی باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه تو رو در بایستی گیر نمیکنی اگه دخدر مخدر خوبی هم هستش بی خبرم نزار (sm2)
ریش و قیچی و سپردم دست خودت ، اگه جور آوردی تا یکسال شورتای شب جومعتو من تامین میکنم (sm2)
مورد داشتیم طرف با دوست پسرش رفته تعقیب شوهرش که مچ
شوهرشو موقع خیانت بگیره!!!
من نمیدونم
آمریکا باید حمله کنه!!؟؟
امام زمان ظهور کنه!!؟؟
خود خدا بیاد زمین!!!؟؟؟
باید یه معجزه ای بشه.
اوضاع خیلی خرابه!!!
امروز 1000 تومن دادم به نونوائي ميگم يه بربري بده
ميگه : اومدي نونوائي رو بخري؟!
مگه خبر نداري تحريمها رو برداشتن...
همچنین(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خودت مشتری های خوبی داری(sm2)
یعنی شورت 1 بار مصرف میدی بهم؟ بعد عملیات خودش تجزیه میشه؟(sm2)
فرذا نیام تهران ببینم شلوار شده جینی 50 تومان صلواااات (sm70)نقل قول:
تو اصن ناراحت بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون گفتی گزینه 3 رو انتخاب کنم ... همون خوشحال میمونم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكم دست به عصا خريد كن صابر جونم (sm59)
(sm127)نقل قول:
میخواستم مفتخرت کنم به نسب فامیلی (sm2)
نع نع ، ولی گفتم که خیالت راحت باشه یهو شب جومه با خیال راحت شرتتو بکشه پاره کنه "ریز حسین خواجوی" رو بکشه بیرون (sm70)