صدای بنیامینم که لازمه بگم !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای بنیامینم که لازمه بگم !?؟!
با دل خسته ی من چرا بد کردی چرا (sm50)
شب شیشه ای (sm88)
هر کجا سازی شنیدی یاد من کن (sm50)
(sm81)
انگار زندگی برایش حقی مسلم است (sm50)
کلتت چه خوش صداست ... (sm50)
پایان همین فناست ... (sm50)
طرف فقط قافیه چید کنار هم
جان که دادم در هوای او غلط کردم غلط
تا نداند کس که چون(sm50)
باده ی خاص خورده ای
کارد به استخوان رسد :|
تکیه بر این جهان مکن
خوبی ؟ (sm176) نیستی .. (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شــلــیــک کــن رفــیــق ... (sm81)
پایان در ابتدا ست ... (sm50)
پایان ماجراست ... (sm50)
قلبوست (sm127) هستم که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله م سر رفته چند شبه دیگه چیزی دانلود نکردم میگیرم میخوابم حوصله هیچی رو ندارم (sm172)
(sm2)هارد منم میسوخت مث تو میشدم
روحانی در جمع مردم خمین: شما فکر میکنید اگر امام نبود امروز این همه زنان و بانوان بزرگوار میتوانستند در این ورزشگاه اجتماع کنند ... (sm1)
(sm2)خدا رحمتش کنه .. یادم ننداز (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه شبایی که تا خود صبح مینشستم با افتخار دانلود میکردم انتقال میدادم تو اون هارد سگ (sm50) (sm1)نقل قول:
(sm2)ولی بازم ادامه میدم (sm151)
وقتی که خواب نیست
ز رویا سخن مگو ... (sm50)
یاد از شراب ناب مکن ،
آتشم مزن ... (sm50)
(sm2)خخخخخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
(sm2)سنگ پانقل قول:
الی چطوری عزیزم ؟ (sm19)
(sm176)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوریس آپلود تصاویر سینجول راه اندازی شد .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امد
آره من دان کردم دیشب .. :l
(sm59)
یک نمونه برا تست میریم .. :l