خب این کیفیتش نایابه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن منو بگو به فکر مجمع و سرگرمیشون هستم (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب این کیفیتش نایابه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن منو بگو به فکر مجمع و سرگرمیشون هستم (sm74)
تو غلط كردي اول بلاك كردي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بگو چرا بلاكت كرد(sm2)
خدایی اول من بلاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت قرار بود دوست معمولی باشیم چرا هر روز اس میدی باید هفته ای یه بار اس بدی
منم گفتم برو بابا فکر کردی کی هستی اصن دیگه بهت اس نمیدم بعدشم بلاک بعد هم اون بلاک کرد (sm2)
مسی (sm54)
(sm88)
یادش بخیر مام وطن (sm59)نقل قول:
این چجور پنالتی زدنی بود (sm77)(sm2)
انریکه چجوری جا خورد (sm2)
خب طرف رسما ريد بهت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت نگفتم اين گفته معمولي دوست بشو واسه تو نيست؟
(sm80) ... (sm45)