ای کاش رنج آخر داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ظهیر سینا سرلک بگیر گوش کن برات خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش رنج آخر داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ظهیر سینا سرلک بگیر گوش کن برات خوبه
کیسه ها دیگه خجالت نمیکشن شیشتا خوردن که اینجوری نمیشه که هی خز میکنند شیش تا گل رو اه (sm2)
اوكي.رسول طرف اوله كار گفته دوست دخترت نميشم.خب همون اول تكليفتو مشخص كرده بوده
یه دسته هستن که اگه تا دسته هم بهشون فروکنی باز میگن نه من به تو فروکردم رسول دقیقا تو اون دسته است
کلا عبرت نمیگرن
برعکس این دفعه اصلا ناراحت نشدم خیلی ریلکس برخورد کردم ! (sm2) از نظر فکری دارم بالغ تر و منطقی تر میشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارواح عمه ام (sm2)
ولي اردا زمانه اتلتيكش جلو بارسا خيلي كوني بازي درميوورد و شاخ و شونه و خشن بازي ميكرد ولي الان بچه ادم شده
کاملا مشخصه - آلبوم سرلک بگیر عاشقانه های لیلی و مجنونهنقل قول:
من چه می دونستم فکر کردم داره ناز می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال زیاد مهم نی سرت سلامت (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو آهنگو بزارین دیگه (sm35) بهادر و بکشین بیرون از رختخواب لینکو بده (sm59)
ديوث تجربه نداري فكر كردي اين نازه.ناز كردن اوله دوستي جوره ديگه ايه كه توضيحش در اين مقال نميگنجد(sm2)نقل قول: