چقد زر می زنی
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد زر می زنی
به منم کریو بدین (sm25)
والیبال اینطوری نیست که مثلا توپ گیری مقطعی باشه ، سرویس خوب مقطعی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه تو این دو فاکتور عالی بوده تا الان
فقط دفاع روی تور و قدرتی زن ضعف داره
ایران هم اگه توپ به معروف نرسه میرینه چون قائمی تعطیله و فقط غفور میمونه که تو بازی فرانسه ست اول رید و تعویض شد
من بهش میگم امیر جان ، به حرف نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چارش اینه که آی پی رو دستی وارد کنی که هی زرت و زرت عوض نشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تعطیلی (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجري: جيگر تو چرا امروز انقدر ساکتي؟
جيگر: عاشق شدم! عاشق شدم! عاشق شدم!
مجري: بله!؟ مگه خرام عاشق ميشن!؟
فاميل: آقاي مجري با اين مهريه هاي امروزي ديگه فقط خران که عاشق ميشن!
جيگر: جيگرم! جيگرم! جيگرم!
مجري: خب حالا طرف کي هست!؟ ايشون هم مثل شما خر...ببخشيد جيگره!؟
فاميل: آقاي مجري حتماٌ خره که قبول کرده زن اين شه ديگه!
جيگره: نه...مثل من نيست! آهوئه! آهوئه! آهوئه!
فاميل: رفتي عاشق آهو شدي الاغ!؟ تو با اين اعتماد به نفست چطور سلطان جنگل نشدي!؟(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قائمی فقط دریافت عالیه و تا اینجا بهترین دریافت کننده مسابقات بوده
آبشار و دفاع روی تور تعطیله
چشماشو میبنده و آبشار میزنه ، سرویس هم که بگیر نگیر داره
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 تا عدد هست میزنی تو local area دیگه آی پی عوض نمیشه
کلا در حد تیمای تراز اول جهان نیستن ، تو دور بعد میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]