[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به عالی شد .. :l
شی بود الکی میرفتیم تو آپلودسنترای عکس .. :l
(sm172)مث شاتل
سیاوش سهراب - شرم نگات ...
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین شکلک رو میخواستم بزارم ولی چون تا حالا نزاشته بودمش نزاشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آهنگای سامان جلیلی خوب تشریف دارن
Every Secret Thing 2014
فوق العاده زیبا ...
گل من ، بهار من ، امید و قرار من کجایی نگار من ، کجایی
نشینم به راه تو ، به شوق نگاه تو ، که یک شب چو ماه نو درآیی ... (sm50)
به همون دلیلی که تو اینقد خزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واقع بین تشریف دارم (sm120)نقل قول:
(sm50)
اعلام نامزدی پسر ۱۲ ساله با دختر عموی ۱۱ سالهاش در مصر، واکنشهای زیادی از سوی مردم این کشور و همچنین رییس مرکز کمکهای حقوقی زنان در پی داشت. پدر داماد این خبر را در جریان برگزاری جشن عروسی برادر بزرگتر پسربچه اعلام کرد و باعث شوک میهمانان شد. براساس قوانین مصر ازدواج زیر سن قانونی ۱٨ سال ممنوع است.
خوبه ارزش گوش دادن داره - اتفاقا این که کاراش خوبه رو باید به فن سامی بیگی بگی تا قبول کنه ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش محسن یه آهنگ تو این فصل بده بیرون غیر از آهنگ مناسبتی ! (sm50)
(sm2)
(sm51) عجب فرمانده ای
الی دیوس نازنین آپلودسنتر درس کردم میری تو 8pic آپلود میکنی .. (sm3)
امیر عظیمی .. (sm25)
(sm2)چه کسی رفته ازادش کرده
فرداشب ساعت 10
منچستریونایتد & منچسترسیتی
و جا داره بازم بگم : ک...ی...ر تو پایه و اساس صدا و سیما ...
(sm50)
(sm59)
بیدار موندم که خوابت رو ببینم ... (sm50)
روزِ پاییزی یِ میلادِ تو در یادم هست (sm50)
شهیار قنبری - سفر نامه - دل ریخته
اجرای ابی فقط (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آفرین ، آفرین ، آفرین ... (sm176)نقل قول:
(sm50)
The Whole Truth ...
عجب فیلمی بود ...
وقتی که شاخه گلی واسه ی عزیزی میبرم
تو میای در نظرم ... (sm50)
شاید یک شب بیایی ... (sm27)
براي روز ميلاد تن من، نمي خوام پيرهن شادي بپوشي
به رسم عادت ديرينه حتي، برايم جام سرمستي بنوشي... (sm172)(sm50)
دلم تنهاست، دلگیرم
همش حس میکنم دارم، بدون عشق میمیرم... (sm172)(sm27)
خواب مرا ببسته ای ...
شب سگ را چه کسی تجربه کرده ست هنوز ؟
شب سرما !
شب سوز !
شب پرسه !
شب شهر !
شب مادر !
شب شیر !
شب پنج توله یازده روزه !
شب روده !
شب قار !
شب قور !
شب تا کی !
شب مرگ !
شب کور !
شب پا !
خستگیُ نیستُ نبود !
شب چشم !
شب سرخ !
شب خش خش !
شب ترس !
شب پستان !
شب خالی !
شب شرم سگکی !
شب گوشت !
شب مرگ خواهر !
شب سیری !
شب جشن !
تا شبی دیگرُ جشنی دیگر !
این چنین میگذرد شب به سگی یا به سگان ... (sm50)
حسین پناهی ...
(sm27)