ديوث يزداني همين تاييده تو الان كارو خراب كرد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ديوث يزداني همين تاييده تو الان كارو خراب كرد(sm2)
برو جلو من خودم هواتو دارم
تاپيك زده نشده پروندش بسته شد(sm2)
تاپیک رو بزن اول با اندیشه فولادوند شروع میکنیم بعد میریم سراغ سحر قریشی بعدش هم اوا آنجلینا و کریستی مک و ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيقا بخاطره همين ميگم خب.كاري نميكنيم هي زرت زرت فيل ميكنن،بذار اقلا يه حالي به اعضا بديم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو این مملکت یه درامر حرفه ای نیس که با چاوشی کار کنه ؟ که دیگه درام رو با برنامه نزنه ؟ (sm169)
به عنوانه مدير برنامه هاي من با اشترم مذاكره بكن اوكي رو بگير اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر (sm120)
ممه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خودیه کاری به این کارا نداره قرار شد که ما تاپیک بزنیم بعد تاپیک رو قفل کنه کلیدشم هم قورت بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]