به جان خودم ایراد داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به جان خودم ایراد داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت مورد داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرم عوض شد اصن.بنده به عنوان دي جي رسمي مملكت بايد ازين چيزا بكشم بيرون(sm2)
درامر هست ولی نه با این کیفیت در میاد نه میصرفه . هزینش زیاد میشه تجعیزات رکورد درام هم به اون صورت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش برای این آهنگا دیگه درام لازم نیست
واسه کاری مثل این بود زندگی درام لازمه (sm50) که داشت
البوم امیر علی بهادری فردا
(sm2)تو الان دو هفتست داری آلبوم امیرعلی بهادری رو آپلود می کنی (sm2)
(sm2)فردا اپلودش تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جدی فردا البومش میاد
امیر علی بچه خوبیه(sm120)امیدوارم بترکونه