امیر عوضی ساعت 7 صب بت گفتم یه شات از واکینگ دد بده ببینم چطو شد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر عوضی ساعت 7 صب بت گفتم یه شات از واکینگ دد بده ببینم چطو شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویسم که نیومد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خو من چه کنم تیزر ففر اومده دیگه مگه دروغ گفتم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادری هم کاورش رونمایی شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir;531[URL="http://www.10musicbaran.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=531698"
از اینم شات بده ..
تیزر ففر 265 hd ..
22 مگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) داخل تیزر داره کشتی کج میگیره با یارو ففر ..
من میخوام پیش تو باشم ..
که رفیق شیش تو باشم ..
(sm30)
امیر یه چیز دیگه ..
دوتا از بهترین آلبومای ابی که خودت میدونی لینک فلکش رو بده ..
لازم دارم ..