(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
هر بانکی وام میگیری باید یه حساب وا کنی دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث رو نیگا مرد باش بگو فرستادم ولی نمیخوام بلاک شم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ میدادی نگم خوب (sm120)
حالا دیگه بهت بیلاخ هم نمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تراک صد سال تنهایی (sm50)
باو واقعیت از داداشم گرفتم هنوز اپلود نکردم (sm120)
دادنیا رو دادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر صدای مجید کاظمی (sm50)
(sm77)دیوث اسکرین شات میگیرما چرا دروغ میگی اخه بن ت نمیکنه دیگه (sm2)نقل قول:
بده به دست عقابی ژن دروغت را (sm50)
(sm169)
هر کی نگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرین بدم یا مستر کارت ؟ (sm120)نقل قول:
از ممد نوبری بهتره ولی بازم به دل نمیره (sm50)
دیوث موقع پخش پارو تا صب نخوابید زود تر بدش بیرون بعد الان میگه گناه داره اونم کی شاهین (sm2)
آخی طفلی شاهین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد منت اینارو نکش (sm50) بیا وایبر لینک بدم
کیون موسیقی پاپ ایرانو پاره کرده آ(sm2)نقل قول:
بفرست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصد فک کن تا روز البوم این ترک دسته هر کسی نیوفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اینم بگو شاهین کنسرت میزاره ولی این نمیزاره
الان منظورت اینه من میرم پخش میکنم البومو (sm70)نقل قول:
(sm169)
اگه بارسا ببازه البوم رو هم پخش سراسری میکنم ببینید کی گفتم (sm2)
یه اشنا دارم از خود شاهین کلفت تره (sm2)
الی کوشی البوم قبلی نیکول رو گیر اوردم لینک صید رو نمیدی فردا برم تو کارش (sm2)
بده به دست عقابی ژن دروغت رانقل قول:
که شایداو برساند به تو حقوقت را
(sm2)
شاید او (sm50)
منو از چی میترسونی میخوای البومو واست بزارم ؟(sm120)نقل قول:
مرسی میلاد اصفهانی تو وایبر خودم میدادی دیگه (sm174)
خداییش اهنگش باحال بود دیگه (sm120)
این میلاد اراکی بود (sm2)باس میلاد اصفهانی رو بلاک میکردی (sm2)
شایع پراکنی (sm2)
سجاد چرا سکشعر میگی (sm2) من ندارم چطوری به تو دادم
غلط کردی بم میگی البومش رو داری یکیشو میدی فقط بت گفتم ندی بقیه شو میگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نمیکنی ثانیه بگو شعرو بگم (sm2)
خره اون یکی که دادم ممد نوبری بود (sm2)نقل قول:
خوب زودتر میگفتی البومش رو نداری همین یه اهنگ رو داری خو دیگه وایبر پی ام نده لاشی (sm2)
من البومو ندارم ولی گویا یکی از نزدیکان داره در حال رایزنی ام باهاش (sm120)
ممد نوبری رو همون روز من دان کردم زر نزن تقصیر خودته من گفتم شوخی ندارم خودت ندادی البوم رو هم نداشتی تازه فقط همین یه اهنگ رو داشتی دیوث دروغگو(sm2)نقل قول:
چ خبره اینجا (sm2)
تعداد بن های کاربرا رو داری امیر ؟(sm120)
از روزی که ادمین شده با اختلاف اولم البته حسین گی هم دومه (sm120)