این شعر های درپیت چیه فرزاد فرزین خونده (sm2) میخوام رفیق شیش تو باشم (sm2)
اگه من عشقتم پس اون کیته ؟
چرا همش سرت رو گوشیته
(sm30)
از الان میگم مخاطبش دوستان 13 تا 16 ساله بخصوص دخی ها (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شعر های درپیت چیه فرزاد فرزین خونده (sm2) میخوام رفیق شیش تو باشم (sm2)
اگه من عشقتم پس اون کیته ؟
چرا همش سرت رو گوشیته
(sm30)
از الان میگم مخاطبش دوستان 13 تا 16 ساله بخصوص دخی ها (sm2)
اینها خونده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا حیف اون حجمت نیست رفت به پای فرزاد کوسک.ش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری رسول 111 (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپر چسبوندم یکی زودبیار پستو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به نیت آهاری گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد بار گفتم بازم میگم بنده عشقم و حرفم و حرف خودمه (sm120)نقل قول:
بنده خدا از صبح تا حالا منتظره تو پستو برو دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یادت باشه روغن براق کننده هم با خودت ببری (sm2)
وقت این سوسول بازیها ندارم خشک خشک میکنمش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا شعر جالبی داره، یکی از بزرگ ترین مشکلات رابطه ها الان همین گوشی شده .نقل قول:
فقط یه ذره تو جو فیلم اکشن هست من نمیدونم شعر اولی تیزر به موزیک ویدویی که درست کردن چه ارتباطی داره