زدی تو خال (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زدی تو خال (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند همه ما را آدم کند. امام خمینی.(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قرومساق این همه توضیح داده اگر گفتی مهمترین حرفش چی بود؟
کیرم دهنت(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
یکی هم بود ،
که دو ماهه دیگه نیست ... (sm50)
سلام فرهادنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چه خبر خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوب باشی داداش، منم خوبم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری
گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی
گلی بیا خاکت میشم ساکت میشم تا از پیشم نری (sm172)
فتانه داخل ویدیوهاش چه عشوه ای میاد (sm51)
همیشه آخر قصه یه تکرار غم انگیزه (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm176)
البوم جدید Simge
تراک 7 گوش دادی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه کارای یونانی هست یا من اشتبا میکنم؟
(sm50)
نترس از هیچی تو، تا وقتی باشی، من هستم
(sm172)
داداشای باتجربم (sm128) من چندتا دختر میبینم دست و پامو گم میکنم (sm178)
چیکار کنم (sm25)
کلا خجالتی ام (sm172)
(sm2)نقل قول:
یه نرم افزار معرفی کنید برای کپی از روی سی دی خش دار مرسی.
(sm3)
(sm3)(sm3)
کلون سیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی نصبش کردم کدوم گزینه باید بزنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه ی سرکه رو (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین حبیبی - بغلم کن (sm156)
امین حبیبی داخل عکس آواتارت انگار میخواد آدمو فریب بده (sm51)نقل قول:
چه کار می خوای انجام بدی ؟ سیدی رو میخوای کپی کنی ؟نقل قول:
سیدی موزیکه یا دیتا نرم افزار ؟
میخوام اطلاعاتش رو کپی کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قسمتش موزیکه و یه قسمتش هم چندین فایل تصویری فلش هست swf
(sm2) امین پسر خوبیه(sm59)نقل قول:
ایمیج ازش بگیرنقل قول:
نقل قول:
نرم افزار کپی برداری از CD و DVD های غیر قابل کپی Blindwrite
دو دستی بزن ببر بالا بیار پایین . تمرین کنی جایزه بهت میدیمنقل قول:
جایزه صادق :
یک زن عروسکی چینی فقط هم ژق بزنی (sm2)
آلبومای قدیمش قشنگه.نقل قول:
عجب دورانی بود (sm98)
آقا منم زن عروسکی چینی میخوام (sm220)نقل قول:
زن هایی چینی را خوشه بندی کردیم سهمیه دارند.نقل قول:
ببخشید خوشه شما را " خر " خورده زن چینی به شما تعلق نمی گیرد(sm2)
ای بابا.نقل قول:
خو چرا اخبار سراسری نگفت پس (sm178)
(sm50)
تقاضا کننده زیاد بودهنقل قول:
اگر همچین خبری را منتشر میکردیم مردم افسردگی میگرفتند فکر حال مردمو کردیم " زرشک "(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ارتباط با کر ها یِ هادی پاک زاد وحشت ناکه . . . (sm50)