بچه ها آلبوم محمد معتمدی رو گوش دادید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها آلبوم محمد معتمدی رو گوش دادید ؟
خون شود این دل که شکیبا ندارد ... (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفنگ دست نقره ام رو فروختوم
برای وی عطر 30 هزار تومنی خریدوم
فرستادوم ولی انگار نه انگار
عطر 30 هزار تومنی داد و بیدا
سـفر کردم که یابم بلکه یارم را ... نجستم یارُ گم کردم دیارم را (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بر طبل شادانه بکوب پیروز و مردانه بکوب (sm118)خانم منشی رو یافتم یافتم عاقا یافتم (sm118)(sm2) صابر زنگ بزن رستوران (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو صاف تو روش بگو من بهتون علاقه دارم /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دو تا از دوستام پارک بودم تا ساعت 9 بعد خدافظی کردم اومدم خونه همین که رسیدم خونه رفیقم زنگ زد گفت عشقت اینجا روبه روی من نشسته پاشو بیا ! پاتوقش رو پیدا کردم از فردا میرم اونجا خیمه میزنم عطر فروشی راه میندازم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بهش بگو : من به تو علاقه مندم دوست دارم با تو بخندم (sm120)
قبلا گفتم ولی برخورد دوستانه ای نداشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]