(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بگم چکارت کنه یاد عشقم حاجی ریش طلا افتادم(sm81) کجایی عزیزم(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بگم چکارت کنه یاد عشقم حاجی ریش طلا افتادم(sm81) کجایی عزیزم(sm172)
(sm120)کدومشون اول میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که 85 باشه (sm120)نقل قول:
اینو ندیدم ولی میس ورلد رو دیدم چند وقت پیش ، چند تا اسکول رو آورده بودن از کشورای مختلفنقل قول:
غیر اونی که اول شد بقیه مفت نمیرزیدن ، سینجول رو میفرستادیم تک رقمی میاورد
الکسیس همیشه اوله واسه من هر مسابقه ای میخواد باشه (sm120)
حسین اگه هستی مرسی واسه لینکا(sm176)
ینی مجمع فقط منتظره عکس یه دافی چیزی گذاشته بشه همه اظهار نظر کنن (sm120)
ولی هیچکی عشقم میلا کونیس نمیشه (sm10)
از نظر من جیگر طلای من همه جا اوله (sm127)(sm50)(sm120)
ممه و کیون ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]