ممنون (sm10) یه بار انجام بده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm10) یه بار انجام بده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم... میشه قربانی این وحشت منــحوس نشـد...نقل قول:
هنوزم... میشه تسلیم شب و اسیر کابوس نشــــد...
میشه بـــاز سنگر از ترانه ساخت و غراب سر نسپرد...
هنورم... میشه عاشق شد و از ستاره مایــوس نشد...
سلام(sm10) دوستیم که(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما امتحان می کنم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوار دور خانه ی من چینیستنقل قول:
دار و ندارم آنچه که می بینیست
غیر از خودت که واقعیت داری
هر آنچه دیده ام همه تزئینیست
تا به تو تکیه کردمنقل قول:
پشتمو خالی کردی
تورسم دل شکستنو
بدجوری حالی کردی
دیشب با آهنگای معین خوابیدم... و الان با بهترین آهنگ تمام دوران خوانندگی معین بیدار شدم... فکر کن با پیانوی استاد روحانی بیدار شی...نقل قول:
نوشته: هرچه بود تمـــــوم شد... نوشتم: عمر من حروم شـد...
نوشتــــــه: رفته ای ز یادم... نوشتم: شمع رو به بـــــــــــــادم...
نوشته: در دلم هوس مـُـــــــرد... نوشتم: دل توی قفس مُــرد...
کاشکی نبسته بودم... زندگی ـمو به چشمات... کاشکی نخورده بودم... به سادگی فریب حرفات...
صب روز جمه ـتون بخیر خوابالوها...(sm59)(sm10)
یاد تو همه به حاطر من... تا ابد همیشه خاطره شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگ بندری چیکار کنم سر صبی (sm59)
اینی که میگی و نشنیدم اما شعر قشنگی داره(sm176)نقل قول:
این خوابالوها شامل حال من نمیشه چرا که از 6 بیدارم(sm59) صب که گذشت،ظهرت بخیر(sm10)
دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی...نقل قول:
تمــوم دلخوشــی هامـو تو با رفتن گرفتی...
نقل قول:
یه حس گيج و سمج هميشه همدممهميگن شکنجه بسه.ميگم بازم کممه(sm50)
هر کَس که از حالم خبـر داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شونه هام این بار و برداره...