بیا امیر برات پیدا کردم فردا میده بت یا میگیرم برات میفرستم (sm128)
راستی پرسیدی راجب اسکنر ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا امیر برات پیدا کردم فردا میده بت یا میگیرم برات میفرستم (sm128)
راستی پرسیدی راجب اسکنر ؟!
باشه برا امیر فرستادی برا منم بفرست تو پیام خ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب خوابشو دیدم ، جاش یه خورده خالیه ... (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو تقصیر خودشه نصف شب با یه یوزر دیگه اومده بالا کل فروم رو بهم ریخته (sm2)
(sm50)
آخرین تصویری که ازش دارم به دخترای مجمع نظر داشت ، از یوزر دیگه و .... خبری ندارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا چی بگم ... فک نکنم به کسی نظر داشته باشه اگه اینجوری بود که توی تاپیک مطرح نمیکردنقل قول:
باو میدونم شوخی میکرد (sm2) الانم با یه یوزر دیگه داره میبینه غیبتشو میکنیمنقل قول:
اون داره عشق و حال دنیارو میکنه دیگه نیازی به این برنامه ها و این بچه بازیارو نداره (sm120)سر شوخیه ! (sm70)نقل قول:
بنازم سرعت دانلود رو تو ساعت رایگانی (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
آواتارش خیلی باحاله (sm2)
جون میده یه لب بگیری ازش (sm30)
دهنت (sm2) یاد شادمهر افتادم : فضولم کیه هو هو فضولم کیه هو هو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) تو از همونایی هستی که میکردی دنبال تیکه کلام طرف تا آتو بگیری در مواقع لازم استفاده کنی (sm120)
آی گفتی (sm120) بابا این آفات اصن نمیدونن این سبک ها چی هست اصن ! سر همین بحث پروگرسیو راک همین فرشاد حسامی نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ( (sm120) ) اومده اینستا میگه پراگسیو راک !!! پراگسیو ؟؟!! نه پراگسیو ؟ اینا حتی بلد نیستن درست تلفظ کنن بعد مدعی هستن که آی من این سبکو کار کردم نمیدونم گیتارش اینجوری بود و از این حرفا ! تا چیزی هم بگی دوستان پسریانم عزیزانم ناراحت میشن . آخه این آفات در حدی نیستن که بخوان این سبکا رو کار کنن . نهایت تیکه تیکه از این آهنگ و اون آهنگ میکنن میشه همون معجون که گفتم تحویل ملت میدن و به به چه چه لایکو قربونت برم ترکوندی پسر و ... شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل ما در این حد نیستیم که بخوایم حتی نزدیک بشیم به این سبکا ! موسیقی الان هیچ حرفی برای گفتن نداره همش مزخرفه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا اندفعه خیلی هم نزدیک شده ، حداقل چیزی که ما فعلا شنیدیم نوازندگی و ریتمیو این جربانات بوده که همشون در حد استاندارد بودن ، همونطور که این بود زندگی خودِ آلترناتیو راک هست این ها هم خودِ پراگرسیو از چند جهت میشن ، اما نمیشه انتظار داشت کلام تو اون استاندارد باشه ، چون این کارا فلسفی هست و مضامین اجتماعی داره که اینجا هیچوقت مجوز نمیگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها مشکلی که شاید داشته باشه موئلف نبودنِ که اونم طبیعیه ، یک چارچوبی وجود داره و همه گروه های دنیا ازش استفاده میکنن . اما توی دنیا معمولا هر گروهی یه چیز خاصی از خودش تو اون سبک داره که کارش گرفته و استایل خاص خودشونو دارن ، محسن چاوشی شاید این استایلو هنوز نداشته باشه و طبیعی بودنشم به خاطر اینه که فقط چندتا کار تو این سبکا داره اجرا می کنه ، گروه بزرگی مثل اریباگ هم آلبوم اولش عین پینک فلوید بود ولی بعد کم کم استایلشو پیدا کرده ، همه همینطور بودن
توی دنیا مردم کاملا بر اساس سبک موسیقی رو دنبال می کنن ، توی ایرانم کسایی که موسیقی خارجی گوش می کنن به این چیزا خیلی اهمیت میدن و اینا با هم فرقای زیادی دارن ، ربط بیخود میدین به موزیک ایران
خیلی از گروه های ایرانی هم هستن که اصلِ موسیقی رو اجرا می کنن
شما نشنیدین
احسان هستی ؟
1
پدرم رفت داخل خانه
پدرم دید مادرم را با...
بعد، شب بود و حرکت چاقو
خون مامان و گریه ی بابا
مادرم سنگ قبر گمنامی ست
مادرم هرزه بود، یک زن بد!
پدرم سمبل شرافت بود!
پدرم ماند توی حبس ابد
2
داخل خانه رفتم و دیدم
زن خود را کنار مرد جوان
بعد، دعوا و فحش بود و کتک
زنم و گریه پیش یک چمدان
از تمامی خاطرات بدم
مانده یک عکس روی میز اتاق
بچّه ای با لباس های کثیف
جای امضای برگه های طلاق
3
پسرم رفت داخل خانه
دید مردی نشسته پیش زنش
دید لبخند می زنند به هم
دید که دست می کشد به تنش
پسرم با زنش معاشقه کرد
جلوی چشم های عاشق مرد
بعد هم از حضور سرزده اش
داخل خانه، عذرخواهی کرد!
سید مهدی موسوی
من فقط میگم که با این ریتم ملودی ایرانی و شعر ایرانی نمیشه این سبکو کامل اجرا کرد !! اصلاً نمیشه نزدیکشم شد ! چون تفاوت ریتم ما با اونا از زمین تا آسمونه !! در مورد نوازندگی گیتار پروکرسیو راک هم با قاطعیت میگم کسی تو ایران نمیتونه کامل بزنه ! چرا ؟ به خاطر اینکه ضربش تنده و اصلاًَ نمیشه سازبندی کرد ! حالا ابنا چیکار میکنن ؟! خوب معلومه اون وسطا یه تیکه میزنن میگن آها دیدین این سبک گیتار پروگرسیو بود زدم ! در حالی که اگه بخوای کامل و صحیح بزنن نمیتونن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاً ربطی به کار فلسفی و اجتماعی و این حرفا نداره ! کلام به شعر و ریتم ملودی بستگی داره کامل پس اگه کسی بخواد این کلام رو مثه اونا کنه میشه سیروان !
ببین من همیشه گفتم مقایسه با اونا از بیخ غلطه . به نظرم تقلید هم غلطه ! چرا ؟ چون ما باید بر اساس شعر ایرانی و ریتم ملودی های خودمون آهنگ بسازیم ! ما میخوایم نوآوری داشته باشیم میریم تیکه تیکه میکنیم میاریم معجون میکنیم ! اینو بارها گفتم ! چرا ما باید اینکارو بکنیم اونم غیر اصولی و کسایی که در این حد نیستن ! نوآوری خوبه ولی نه اینکه ذائقه موسیقی ملتو عوض کنیم و موسیقی رو نابود کنیم !
منم موسیقی خارجی گوش میدم ولی چه ربطی داره به موسیقی ایرانی ؟!؟! نمیگم نباید اینا برن دنبال سبکای خارجی ولی این افراد در حدی نیستن که بخوان چیز جدیدی رو ارائه بدن ! واسه همین وضع موسیقی مملکت اینطوری شده . هنوزم میگم موسیقی ما در اون حد نیست البته آدمای با دانش هم هستن ولی تعدادشون خیلی کمه و تو این آشفته بازار ترجیح میدن کار نکن
بلینقل قول:
شما 2تا ویدئو از عادل روح نواز ببین بعد بگو نمیتونه بزنه ، دستاش میرقصه روی گیتار ، اصلا هم پاپ نمیزنه ، داریم صحبت ا پراگرسیو راک می کنیم که یه ژانرِ آرومی هست و وکالش حساب شده و اسلو هست نه سریع ، صحبت اسپید متالو داریم نمی کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بخش توی ملودی هست یه بخش توی موسیقی ، ملودی بخواد توی چهارچوب باشه زبانش فرقی نمی کنه ، موسیقی و سازبندی هم میشه انجام داد ، تنها چیزی که کارو سخت می کنه هارمونی این سبکه که خیلی سنگینه و نوازندگی هاش ، پراگرسیو بیشتر روی موسیقی و سولوهای طولانی تاکید داره و ملودیاش مینیمال هست و خواننده بیشتر باهات صحبت می کنه و از مسائل فلسفی و اجتماعی و دردهای جامعه میگه
اگه بخوام اینطوری فکر کنیم که هیچ اتفاقی توی موسیقی رخ نمیده ، موسیقی ایران رو به نابودی بود که این گروه های تلفیقی اومدن و فضاهارو عوض کردن وگرنه همین چندتا کار خوب رو هم نداشتیم
باید صبر کرد تا کار کامل بیاد و بعد بگیم که در حدش هستن یا نه
مثل امیراشکان غلامی که راک واقعی رو تو کاراش میشنوینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه این نمونه ی قویش نیست - معمولیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم آخرش که حرف نداشتنقل قول:
تو ای خاتونِ خوابِ من
منِ تن خسته را دریاب
مرا همخانه کن تا صبح
نوازش کن مرا تا خواب ... (sm50)
آهنگ جدید لانا دل ری اومد (sm50)
دیدم (sm70)تجربه ی 20 ساله ی من میگه نمیونن !! دستاش میرقصه رو گیتار ؟!(sm120) خب برقصه دلیل بر این میشه بتونه سبکو درست اجرا کنه ؟1 از اون حرفا بودا !! حالا هر چی آروم باشه ینی درست اجرا میشه ؟! اینم از اون حرفا بود !! ریتمشو مقایسه کن با ریتم ما ببین اصن میشه ؟! چرا در مورد وکال یکی مثه رضا یزدانی میتونه صداهای عجیب غریب ول بده یه جوری جفت و جورش کنه ولی بقیه نمیتونن !نقل قول:
ملودی بخواد تو چهارچوب باشه زبان فرق نمیکنه ؟!؟! (sm77) این دیگه خیلی از اون حرفا بودا (sm120) ینی مثلاً یه خواننده خارجی میتونه ملودی ما رو برداره بخونه ؟! ینی شعر و ریتم مهم نیست ؟! من که دارم شاخ در میارم (sm120)
خب در مورد نمیدونم نوازندگی سولو هارمونی هم قبلاً گفتم دیگه
بازم میگم ما با تیکه تیکه کردن معجون درست کردن به جایی نمیرسیم
در مورد کار من نظری ندارم هوادارش بپسندن خوبه دیگه ، یکم به به چه چه که چیزی کم نمیکنه از وضع فلاکت بار موسیقی الان ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۴۸۰p: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورش واسه خودمم هم سخته ولی همچنان جاذبه (sm118)
(sm118)اوف چه فیلمی بشه
خیلی ممنون (sm10)نقل قول:
(sm77)(sm118)
نکته:امیدوارم چرلیدرها هم بیشتر همکاری کنن و باعث بشن کمتر تو مسابقات صحنه های سانسوری ببینیم خخخ (sm120)
فقط باید از خواب صبح بزنیم چون به ساعت ما میشه 4 یا 5 صبح (sm120) نماز بخونیم بیدار بمونیم . فقط بدیش اینه اگه تا 7 طول بکشه آخر بازی رو نمیتونم ببینم(sm74)
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست ... (sm50)
در «فیس بوک» بود... خبر پیچید:
لو رفتنِ رژیمِ زنی لاغر!
اعطای لوح و سکّه به یک مدّاح
چسناله های خانم بازیگر
در «اینستاگرام» کسی غش کرد
با عکسِ دوستدخترِ خواننده!
با فحش های مردمِ باغیرت!!
- «چیزم توو چیزِ دختره ی جنـــده!!»
از آسمان شروع به بارش کرد
هر جمله ی شروع شده با «کاف»!
لبخند و درد و لایک به هم آمیخت
در عکس تازه ی «پدرِ شوآف!»
رژ زد، بوتاکس کرد! کرم مالید
زل زد به دوربین و «دابسمش» کرد
در فیس بوک جمعیتی مُردند
در اینستاگرام کسی غش کرد
عکس غذای سوخته ی همسر
عکسِ سگِ عروسِ پسرخاله!
یا نه! کلیپ تازه ی لو رفته
از *** قورباغه و بزغاله!
مُشتی جوک کپی شده، مشتی شعر
فرمایشات واقعی رهبر!
در هر طرف بسیجی و روشنفکر
در حال افتحاش!! به یکدیگر
دیوانگی و خودکشیِ «حافظ»
از ازدحام شعرنویسی ها!
دشنام چند عاشق «استقلال»
مابین فحش «پرسپولیسی»ها
فریاد اعتراض به یک چیزی!
شلوارهای نیمه درآورده!
بحثی عمیق در وسط عرفان
با گونه و دماغِ عمل کرده
متن دعا برای شب کنکور
امواج پخش در وسطِ گیتی!!
با ویژگیِ ماهِ تولّدها
با عاشقانه های درِپیتی!
گاهی ادامه ی خبرِ «کیهان»
گاهی در افتتاحِ فروشِ «نایک»!
در روزنامه پشت ستونی زرد
مشغول به خرید و فروشِ لایک!
از «عشق من کجاست در این شب ها؟»
تا «من چقدر عاشق بارانم!»
از شایعاتِ «این به فلانی داد»
تا «بچّه مال کیست؟ نمی دانم!»
دعوای بی امانِ طرفداران
با بوی عمّه و پدر و وایتکس!!
در صفحه ی خصوصی هر دختر
چندین و چند پیشنهادِ ***
فیلمِ خصوصیِ زنِ همسایه
یا عکسِ بی حجابِ فلان مسؤول
یک عدّه در موبایل به فکرِ پخش
یک عدّه نیز زیر پتو مشغول!
فعّال های هرچه سیاسی تر!
خوانندگانِ هجر و لب و پستان!
موزیک های حاصلِ نرم افزار
ضبط کلیپ، داخل قبرستان!
عکس گل و حشیش پس از مشروب
با متنی از ادامه ی گیجی ها
بحث گناه و رهبری و ساندیس
در صفحه های جوجه بسیجی ها
شش تیغه های مُهر به پیشانی!
موهای رنگ کرده ی با چادر!
هم می خورند از سرِ این توبره
هم می خورند از سرِ آن آخور
■
در من پُلی شکسته تر از تاریخ
در انتهای خاطره سازی هاست
من روستای گم شده ای هستم
که خسته از تمامیِ بازی هاست
قایم شده تمامیِ این شب ها
آن بچّه ای که توی کمد هستم
بگذار تا خراب شود دنیا
من در کتابخانه ی خود هستم
در قلّه های بی کسی ام خوبم!
اینجا که ابرهای رها هستند
لبخند می زنم که از این بالا
مردم شبیه مورچه ها هستند...
سید مهدی موسوی
(sm172)(sm50)
بله خواننده ی خارجی میتونه ملودی مارو بخونه همونطور که وکال اسکورپیونز کار انوشیروان روحانی رو خوند و از هیت ترین کارای گروه شد (sm120)نقل قول: