[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر ابر کتاب چاپ کرده 300 هزار تومن (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاخا..
بچه ها کمک کنید
میخوام برم تو safe mode وبندوز 8.1 هر چقدر f8 میزنم نمیره شیفت f8 هم زدم نشد ... میخوام قبل از بوت بره ...
بت نفس رو گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورم بت خودشه... خودشو شکسته
برای عشق... حالا تو میخوای خدا حساب کن میخوای بنده خدا حساب کن(sm120)
کسی میدونه با چه نمره چشمی میشه معافیت گرفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو محیط ویندوز میتونی بری چند تا راه وجود داره ..
موقع ریست کردن سیستم دکمه Shift رو قبلش نیگه دار ..
یا میتونی از اینجا ریست بزنی ..
دومیش اینکه میتونی تو run بزنی msconfig از قسمت boot پایین safe mode داره تیکشو بزنی ..
و بعدش دهنتو ببندی ..
مردگان متحرک 15 مهر فصل جدید ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
من خودم انتقاد دارم به شعرای صفا ولی این که الان مثال زدی نه پیچیدس نه پیچونده نمیدونم چجوری میخونی اینو پیچیده میبینینقل قول:
اصن ربطي به عشق به خدا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون عشق تخميه زميني منظورش بوده
مثال بود بين غزلي كه روان و شيوا ست با غزلي كه لقمه رو ميپيچونه دور دهنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شرفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش از حیله خدا اینه هرکی بخواد حیله کنه خدا حیلشو بدتر به خودش برمیگردونه.
الان چه ربطی داشت؟نقل قول:
خودت تفسیر الهی کردی خودتم از خودت شاکی شدی که چرا الهی نیست؟(sm2)
(sm2)
خبرگزاری مهر: حسین عرفانی دوبلور پیشکسوت که این چند ماه دچار بیماری شده بود امروز ۲۱ شهریور درگذشت.حسین عرفانی به علت سرطان ریه در بخش مراقبت های ویژه بستری بود که امروز ۲۱ شهریور ماه متاسفانه در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عرفانی متولد ١٣٢١ است و با بیش از پنج دهه فعالیت، دوبلور بازیگرانی همچون «اکبر عبدی» در فیلم سفر جادویی، «کاظم افرندنیا»، «جمشید هاشمپور»، «محمد برسوزیان»، «محمد مطیع» و شخصیت های خارجی مانند آرنولد، تامی لی جونز، ساموئل ال جکسون ، دنزل واشنگتون ، لارنس فیش برن، مورگان فریمن و سیلوستر استالونه بوده است.
حتی من که علاقه ای به دیدن فیلم دوبله شده نداشتم صداشو دوست داشتم دیگه ماندگارترینش دوبلوریه آرنولد تو ترمیناتور بود (sm74)
بعضی سیستم ها اف هشت نیس یه دکمه دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیسا پیغام خصوصی چک کن
الیسا پیغام خصوصی چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)پولی باشه ایراد داره ؟
این مفتش پروکسی میذاره بگو یه 20 تا کانکت شه هر دفه با یکیشون وصل شه
اگرم پولی میخوای ساکس 5 بت میده سرعت فشنگی منتهی بایستی اکانت vip بخری یادت باشه
جای ستاره ها وی - پی - ان بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین این مفتشه من همه رو اد کردم با یکیش وصل میشم هر دفه
اره الدنگ مفتی بده این همه ادم میرن تلگرام با گوشی همشون ف.یلتر شکن که نمیخرننقل قول:
اینم پولیشه که باید اکانت vip بخری سه تا سرور میده یکی از یکی بیتر
فقط یادت باشه از دو تا دستگاه نباید بیشتر شه و الا بلاک میشه مثلا من خودم سیستم و گوشی دیگه جایی نمیزنم اینو به کسیم ندادم
دسیسه های تو! می بینی؟ (sm50)
پرواز کن ...
رو به فردا ...
شعر رهایی ساز کن ... (sm74)
پرواز کن ...
رو به فردا ...
شعر رهایی ساز کن ... (sm74)
و مغز را به فضا بردن(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بهترین جملاتی که تو زندگیم شنیدم لایک بر تو .. (sm81)
فرشاد حسامی شی شی تو اینستا رفته ویدئوش در اومده ..
خف بزمجه خودمون دیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم ..
به جوجه اردک زشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر ابراهیم مث اخر تیتراژ ترو دیتکتیو بید
تو نیز شِیهه بکش گاهی
بلند موی مشت هستم
(sm19)قربون اون تلفظ ش هات بشم من