دوباره بگو برخوردش دوستانه میشه / (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره بگو برخوردش دوستانه میشه / (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم به گ*ا برم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس تخمی رو ببین جان من 5 دقیقه دیر تر میومدم دیده بودمش (sm1)
نترس ب گ ا نمیری (sm172)نقل قول:
خیلی سخته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
داغ دلم داره تازه میشه
قرار بازم ببینمش
فکر نکنم طاقت بیارم
ایندفعه میمیرم از غمش
همون که رفت و دلم و شکست
رفت و رو اشکام چشاش بست
همون که دلتنگشم همش
داغ دلم داره تازه میشه
بازم چه خوابی دیده برام
چه نقشه ای باز کشیده برام
قرار باز چی سرم بیاد
ایندفعه از جونم چی میخواد
داغ دلم داره تازه میشه
خاطره هاش یادم نمیره
میترسم اینبار ببینمش
دوباره دستام بگیره
خداکنه سرخری همراهش نباشه راست برم کنارش بشینم (sm173) (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته نگاهش بکنی اما نخونه (sm50)نقل قول:
نقل قول:
من و تو با همدیگه خاطره هایی داشتیم
همیشه تو کوچه ها با هم قرار میزاشتیم
حالا تو اون کوچه ها منو تنها گذاشتی
یعنی دوستم نداشتی ... (sm118)
خبر ها رسیده داره دوچرخه سواری می کنه تو پارک (sm81) (sm1)