میدیم همین بوشهریا یه فیلم بسازن بودجش با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میدیم همین بوشهریا یه فیلم بسازن بودجش با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی بیا چندتا کار درست کن بده من هر وقت مردی من پخشش کنم بچه ها گوش بدن قلبشون از جا دربیاد - مگه چیت از پاشایی کمتر نگاه کن چند وقت دیگه اولین سالگردشه نزدیک 50 تا آهنگ ازش اومده بیرون - آینده نگری مدیربرنامه رو داری تا بعد از مردن هم به فکرتم (sm120)
با وارنر برادرز هماهنگ میکنم من گیشو رو فتح میکنیم تمامی جوایز رو هم درو میکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ادل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم اون بیس داره تیزرو یه میکس میزنم منتظرباشنقل قول:
اهمیتی نداره قسمت این بوده تو تقدیر(sm50)
آدم های بد قصه با یه خنجر منو کشتن ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگی که تو تیزر گذاشتن که دیگه میکس نداره بزار کامل بیاد بعد شروع کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]