الی کدوم گوریه مرتیکه چلغوز یهو غیب میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
الی کدوم گوریه مرتیکه چلغوز یهو غیب میشه
ای روزگار دل شکن، هر دم مرا سنگی مزن..
من سنگها در لقمه نان، دندان به دندان دیده ام...
(sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
دیوث فکر کردم رفتی مردی واسه همین خودم فرستادم براش.فعلا که نخونده.ولی بازم دمت گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه منو خوند ولی هنوز جوابی نداده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا!! ایول(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک رو پلی کرده؟
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومه اقا.نقل قول:
هادی بیا تلگرام ..