دورت بگردم درمون دردم
کاشکی بگیری دستای سردم (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
دورت بگردم درمون دردم
کاشکی بگیری دستای سردم (sm118)
یه روز نمیبینمت انگاری مریضمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق بده انقدر عاشقت باشم عزیزم
دست خودم نیست اگه اینجوری میخوامت
تموم دنیامو میخوام به پات بریزم (sm118)
آخ آخ گفتی گفتی ، لاشی هم کمه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول باید برقصه ، رسول باید برقصه (sm2)
تایلند منتظر ماست ، بیا تا برویم (sm2)
نقل قول:
رسول دادا چشاتو وا کن ، تو الان توی گـــ.ا هستی ، دیگه از این بیشتر کجا میخوای بری ؟ (sm2)
نامه مفت ، خانوم منشی هم مفت ، بفرست شاید فرجی شد (sm2)
بسی گفتند:
دل از عشق برگیر که نیرنگ است و افسون است و جادوست
ولی ما دل به او بستیم و دیدیم
که او زهر است اما
نوش داروست...
فریدون مشیری
من جات بودم یه گیتار میگرفتم و میرفتم روی یکی از نیمکت های پارک مینشستم و سوزناک میزدم و ریز میخوندم ... یا شایدم همین آهنگ فرامرز اصلانی رو میخوندم ....نقل قول:
البته با توجه به خز شدن این ساز شاید اون تاثیر کافی رو نذاره ولی خب تنها چیزیه که میتونی ببری ...
جات بودم همون اول نمیرفتم جلوش و رو در رو نمیشدم ... میذاشتم خودش بیاد طرفم ... تو فقط باید یکم توجهشو جلب کنی ...
اینم بدون دخترا اصلن دوست ندارن بری جلوشون ابراز علاقه کنی ، دخترا عاشق مرد های دست نیافتنی هستن ...
نمیتونی هاکی بری ؟؟؟؟نقل قول:
یا اسکی روی آب ؟؟؟
فراموشم نکن من یار دیرینم
بیا خالیسست جای تو به بالینم
تو را در خواب های خویش میبینم ...
در آغوشم بگیر از خود رهایم کن
گرفتار سکوتم من صدایم کن
میان روزهای خویش جایم کن
باو گفتنش راحته میترسم عاغا میترسم ضایع شدن بد دردیه تازه اگه سرخری هم همراش بود خواهری مادری من چه گ.وهی بخورم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ جووووووووووون شرت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی این هیری ویری گیتار از کدوم سوراخی دربیارم (sm81) گیتار زدنم بلد نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو دیگه چقدر دست نیافتنی انقدر از جلو مغازش رد شدم و نیگا کردم چشام تاب برداشت (sm2) اصن دلو میزنم به دریا میرم جلوش زانو میزنم یه حلقه بدلی هم بهش میدم میگم : کنیز من میشی (sm2)
هیچ گو*هی بلد نیستم نه ماشینی نه موتوری نه دوچزرخه ای هیچی داغونم عاغا داغون لهه لهم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]