بعد از تمرین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از تمرین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
مردی که در یک ساعت، ۴۰ بار سکته کرد و زنده ماند!
یک مرد ۶۶ ساله ترکیهای ظرف یک ساعت ۴۰ بار سکته قلبی کرد و با تلاش پزشکان جان سالم به در برد.
(sm2)آهنگساز آهنگ جدید امیر ارجینی تازه اومد خودشه ..
(sm118)
• شاون لوی تهیهکننده و کارگردان سریال بسیار موفق «Stranger Things» سکان هدایت فیلم سینمایی «Uncharted» را بر عهده گرفت
آهنگ سینا سرلک قشنگه ها ..
ترانه ی روزبه خوبه چه عجب ..
اگر برای ابد هوای دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم !?؟!
هجوم زخم تو را نمیکشد تن من برای کشته شدن چه کنم !?؟!
هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم !?؟!
(sm74)
خیلی خوشم اومد .. (sm50)
چه صدایی داره سرلک .. (sm50)
قشنگه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماندم چگونه سمت خودت میکشانیم .. (sm50)
مراسم اپل شروع شده ..
رونمايى از گريم رضا كيانيان و رويا نونهالى در فصل دوم "شهرزاد"/ اين سريال به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی سيد محمد امامی اين روزها با حضور بازيگران اصلى سريال در حال پيگيرى است
(sm2)
با سیامک شکوری
حتما خودت درست کردی اینو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقتی اینو با کیفیت 112 داشتم تازه اسم آهنگام روش نبود ..
یعنی اکثر آلبومام اینجوری بود نهایتا 128 که اونم معلوم نبود بعضیاش ریپ نبود .. نه اسم تراک داشت نه کاور (sm2)
اصن حال نمیداد گوش بدی .. ولی الان از همون 128 رسیدیم به Wav و کاور به لطف امیر . صابر(sm127)این روزا و اون روزا رو هیچ وقت از یاد نمیبرم .. (sm50)
در این حال مستی صفا کردم ... (sm25)
دل من دیگه خطا نکن (sm50)
متاسفم واسه خودم که مست کردنم هم مثل آدمیزاد نیست ملت مست میکنن شاد میشن من خود به خود گریه ام میگیره
یا حضرت مولانا استاد کیوان ساکت آلبوم داده ... (sm74)
ولی من چند سال پیش خوردم اصلا خوشحال نمیشدم ... میرفتم تو عالم تنهایی خودم یه داریوشم میذاشتم عشق میکردما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب پاییزی بارون میومد منم چند پیک خوردم ساعت 12 شب بود تو خیابان آی زیر باران بدون چتر داریوش . مهستی گوش میکردم چه حالی کردم اون شب (sm88)
جامی شکسته دیدم
در بَزم می فروشی
گُفتم بدین شکسته
چون باده میفروشی؟
خندید و گُفت زین جام
جز عاشقان نَنوشند
مَست شکسته داند
قَدر شکسته نوشی ... (sm50)
تا دمِ صبحِ وطن سینه یِ یاران سرخ است (sm50)
ابی - ایرج جنتی عطایی - آندرانیک - خانه سرخ
چه جوری می تونن آهنگ های " خانه سرخ " و " گلِ سرخ " رو تویِ یه آلبوم بذارن !؟ (sm81)
مگه ذهنِ آدم چه قدر تحمل بزرگی یِ فاجعه رو داره !؟ (sm81)
آلوده گر چه دستِ جلاد های دشمن به خونِ هم سرِ تو به خونِ کودکِ من (sm50)
ابی - ایرج جنتی عطایی - آندرانیک - گلِ سرخ
آگاه شدم غفلت خود را دیدم
بیدار شدم به خواب دیدم خود را ... (sm50)
گه نور و گه نار آمدم
گه گل گهي خار آمدم
گه مست و هوشيار آمدم
دارم هواي عاشقي ... (sm50)
فَرماوَه ساقی بلوا مینای مِن
سَرشار که سا غَر بِدهَ پَیا پِی
پَیا پِی پِر کِرد پَیا پِی نوشام
تا کِه دیده ی دِل هِجرَ دوس نوشا ... (sm50)
اسم آلبوم رضا صادقی *یعنی درد* تشریف داره ...
اِی دِل تا کَسی چُو خوم نای وَ جوش
حَلقه ی بَندَگی عِشق نَه کِی وَ گوش
مَحرَمِ نمو هرگز وَ اَسرار
نَخلِ ئومیدِش دوسی نایِر بار ... (sm50)
محمدرضا فروتن بازیگر سرشناس سینما در جدیدترین و متفاوتترین تجربه هنری خود آلبومی را آماده انتشار دارد که ترانههای آن توسط دکتر «افشین یداللهی» سروده شده است.
سه هنرمند مطرح عرصه موسیقی، آهنگسازی و تنظیم قطعات آلبوم محمدرضا فروتن را انجام دادهاند. «بابک زرین» آهنگساز تمامی قطعات است و «امیرمیلاد نیکزاد» و «سیروان خسروی» هم تنظیمکننده آثار هستند.
از سوی دیگر این مجموعه فقط شامل قطعات صوتی نخواهد بود. آخرین و جدیدترین خبر در مورد آلبوم محمدرضا فروتن این است که او پنج موزیک ویدئو هم برای آثارش آماده کرده است. هنوز نام قطعی این اثر و زمان انتشارش مشخص نشده .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاکار(sm59)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی واسِ خودت یَره اگه قیافه هم به فرض نداشته باشه که داره اندامش واقعا عالیه اونم تازه تو این سن
هست چطور نمیبینی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نقاطی که باید پر باشه پره بقیش مهم نیست (از لحاظ معیارهای مدلینگ و تناسب اندام میگم (sm2))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید (sm2)
گوساله میگه 1.5نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm213)
غلط کرد میگه 1.5 ..
200 بذاره روش ..