آرمین چطوری خوبی ؟؟؟ کل کل نمیکنی با ما ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آرمین چطوری خوبی ؟؟؟ کل کل نمیکنی با ما ؟؟؟
ولی جدا دوتا سریال میگم که ببینید و حتما ببینید ،
The Young Pope
Taboo
ژانرش چیه میلاد (sm148)
اوووف تا اون روز (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که من پاره شده از مصرف کرمیکال تشریف دارم ،
براتون بگم که کار جدید گروه چارتار به نام آدینه به زودی منتشر می شود ...
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Taboo : داستانی از سال 1813 و داستان شخصیتی به نام کزیا دلینی است که بعد از گذران 10 سال زندگی در آفریقا، بهمراه 14 الماسی که بدست اورده است به لندن باز میگردد تا بیشتر درباره کسب و کار به ارث مانده از پدرش بداند و به دنبال انتقام قتل وی برود، او با ممانعت از فروش کسب و کار خانوادگی خودشان به کمپانی هند شرقی تصمیم می گیرد امپراطوری خرید و فروش خودش را بسازد در حالی که با اینکار خود را وارد بازی خطرناکی میان دو کشور امریکا و بریتانیا میکندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Young Pope :
سریال داستانِ آغاز به کار لنی بلاردو (پاپ پیوس سیزدهم) بعنوان اولین پاپ آمریکایی در تاریخ می باشد…
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی درخشان تام هاردی در Taboo
و بازی فوق العاده زیبا و تماشایی جود لاو در The Young Pope
خسته شدم از بس شبا فقط خودم اینجا بودم و خودم ...
بیشتر جنایی درسته میلاد ؟؟؟؟
Taboo تا یه حدودی آره ،
The Young Pope باید ببینیش تا متوجه داستان بشی ، خیلی پیچیده تر از این حرفاست ...
High Rise 2015
این کار رو حتما ببینید ، مخصوصا بازی فوق العاده تام هادلستون ،
دقیقا وضع ایران رو میشه توش دید ...
حتما میبینمش مرسی میلاد (sm176)
الان سریال های ترسناک دنبال میکنم
مردگان متحرک
گریم
داستان ترسناک آمریکایی
یه دیالوگی هست که جوکر به بتمن میگه با این مضمون که بهت ثابت می کنم این مردم متمدن اگه تو یه موقعیت بحرانی قرار بگیرن حاضرن حتی همدیگه رو هم بخورن ...
دقیقا میشه همش رو توی High Rise دید ...
یه زمانی من اینجا فیلم معرفی می کردم ،
یه زمانی من اینجا پ...ورن استار معرفی می کردم ... (sm81)
چرا گریه خب بگو من به حرفات گوش میکنم (sm50)
The Handmaids Tale
این سریال هم ارزش دیدن داره ...
هر چند خیلی مسخره پیش میره ولی میشه تحملش کرد ...
داستان و ژانرش چیه ؟؟؟
میلاد این سریال های ترسناک به غیر از اونا چیز جدیدی داری
سریال هیجانی و کمدی بسیار خنده دار دوست دارم اونا رو هم اگر داری معرفی کن
تو سیگارُ خاموش کن تا بگم ،نقل قول:
چطور میشه با گریه هم دود شد ... (sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بهتره Ontrack EasyRecovery Enterpriseنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجور بود که سراغ قباد نمیرفت(sm142)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که عالیه ولی صحنه هاش به پای سریال اسپارتاکوس نمیرسه.(sm2)نقل قول:
داستان سریال که در آینده روایت می شود دورانی را به تصویر می کشد که بر اثر حمله گروهی، رییس جمهور و بیشتر اعضای کنگره کشته شده و اعضای این گروه با برپا کردن کشور جدیدی به نام جمهوری Gilead در قلمرو ایالات متحده کنونی سیستم حکومتی کاملا جدیدی را بر پا کرده اند. در این سیستم جدید علاوه بر تغییرات گسترده در بخش های اداری کشور، جامعه طبقاتی جدیدی شکل گرفته که افراد در طبقات مختلف بر حسب نیاز قرار داده شده و بیشتر امتیازات و حقوق فردی گذشته آنها با تغییرات شدیدی مواجه گشته است. در این شرایط داستان مجموعه حول شخصیت زنی به نام Offred متمرکز گشته است که پس از ناکامی در فرار به کشور کانادا در طبقه خاصی به نام "خدمتکار" قرار گرفته است و با توجه به وظایف تعریف شده برای این گروه شرایط بسیار دشواری را سپری می کند ...نقل قول:
اونو هم دیدی عجب آدمی هستی (sm120)(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط صحنه هاشو میدیدم(sm2)نقل قول:
(sm30)
از فیلم چورن باحال تر بود(sm2)نقل قول:
محمدحسین ،
زیاد اهل سریال دیدن نیستم ،
ولی از اونایی که تا حالا دیدم و خوشم اومده ،
Vikings ، Taboo ، The Young Pope ، Mr Robot ، The Handmaids Tale ، The Night Manager ، Rizzoli & Isles ، How I Met Your Mother ، The Originals
اینارو میتونم بگم
خیلی سریالش چرته و هم اینکه قسمت هاش زیاده (sm1)
(sm93)(sm127)نقل قول:
که البته هیچ سریالی واسه من وایکینگ نمیشه و نخواهد شد ...
(sm170)(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که عالیه حرف ندارهنقل قول:
کدومش؟نقل قول:
آیا می دانستید که من رکورد دار بن شدن در این سه سال هستم ...
همین اسپارتاکوس تاریخی هستش بسیار خسته کننده (sm3)نقل قول:
قسمت آخر نیم فصل پنجم وایکینگ رو از کل فصل هفتم GOT بالاتر می دونم من ، یعنی تا این حد ...نقل قول:
من که بیشترم تو همین دو سال خیلی بن شدم به هر دلیلی (sm25)نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه الان مدت هاست که آرامش خودم رو حفظ کردم ...نقل قول:
بالاخره فایل ها رو از رو سی دی کپی کردم البته بعد از نصب 5-6 نرم افزار این جواب داد: AnyReader