به دعوت آغا لبیک گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرت صولتی رو هم با خودش برده
نمایش نسخه قابل چاپ
به دعوت آغا لبیک گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرت صولتی رو هم با خودش برده
روش فک می کنم می گم بهت حالا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو الدنگ پفیوز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلا حالا جدا از شوخی چرا رفته اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت رسول.میلاد ببین.ملت مفتی هم نمیکننش(sm2)نقل قول:
داها نینیم که تورکسن قارداش(sm19)(sm70)نقل قول:
(sm70)
نمیدونم کجا رفته هر چند وقت یه بار میره دوباره میادنقل قول:
بالاخره اینجا خونه ی امیدش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف از اون همه کاندوم و اون همه ژیلت و واجبی که من از خزانه ی پستو خرجش کردم (sm2)نقل قول: