دیوث من باعثه شادی و نشاطه مجمع هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث من باعثه شادی و نشاطه مجمع هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس کاریش نداریم فقط میخوایم ببینیم رنده یا نه.حالا شایدم یه 3-4 هزارباری زنگ زدیم فوت کردیم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خو پفیوز بذار با ادب باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کوی عشق جان را باشد خطر اگر چه
جایی که عشق باشد آنجا خطر نباشد ... (sm50)
(علیرضا قربانی و پورناظری ها)
کثافت ترکیدم از خنده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(s m2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره رنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کونی تو خودت کمپوته ادبی(sm2)نقل قول:
این وصله ها به موکل من نمی چسبه
موکل من همه ی این شایعات رو رد میکنه و منم این اخبار رو تکذیب میکنم
حایه داری بذار(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجری رو عشقه(sm128)