من دلم با موندنته(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دلم با موندنته(sm127)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دار و دسته نسل شادمهر و امیر فرشباف نشن طراح کاور صلوات(sm2)
ملودی بخشی از کاره بخش دیگش ی شعر قوی باید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من با موندنه نه موندنتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر تقدیر اول دست علی لهراسبی بود همه آهنگسازا گفتن به درد نمیخوره شادمهر اونو تقدیر کرد با ملودی و تنظیم و صداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه به نظر من شادمهر به جای اجرای این شعرای ضعیف باید موسیقی بی کلام کار کنه بهتره
آسمون رویا سعید شهروز(sm81)
عجب ملودی ساخته شادمهر(sm88)
من تو اینستاش گفتم که اهنگ خالی هم تو البوم بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک غلط شدم 19(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]