سنیا سرلک پلی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سنیا سرلک پلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
کرک شد اینم .. :l
(sm27)
14393.351
اپدیت شد (sm120)
(sm2)(sm2)
چیزی میخاید بخرید بهترین وقتش الانه ... دلار فنرش دررفته میره بالای 4000 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) عامو قبلا در رفته من قطعاتمو جم زدم 200 گرون شد این ارتقا که دادم سجاد خوشگله دیوث کم مونده بود منوو منحرف کنه از هدفم (sm132) انگاری بهم وحی شده بود میخواد همچی اتفاقی بیفته هر روز میرفتم این سایت قطعات قیمتاش ثابت بود گرچه مادربرد گرون شده بود ولی یه سایتی پیدا کردم هنو به قیمت قبلی میداد زدم تو گوشش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مجمع دیگه کسی مودم نمیخواد ارزونتر شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 انتن
وحی شده بود یا رانت اطلاعاتی داری؟(sm2) چون خیلی از این دولت تعریف میکنی گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)دیوث راجبه من چی فک کردی (sm2)من فقط با افکار وطن امروزی و کیهانی مقابله میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لاشیا رو ببین تو انبارشون پره فقط منتظر این بالا پایین دلار ثابت شه قیمت نهاییو بزنن من 230 گرفتم که شده بود 280 الان بعضیا 303 تا 310 زدن اینو الکی الکی تو یه ماه
(sm2)
190 گرفتم
اینم ناموجود کرده با قیمت جدید بزنه
یه مشت حرام خور (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی باس تموم این شرکتای کامپیوتری و جم کنن دور میدون ازادی با نخل جنوب بکنن تو کیون اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بی ناموسا شما که با دلار سه تومنی اوردین از اون طرفم بازار خراب باز چرا دندون تیز میکنین وقتیم دلار بیاد پایین نهایت 3 هزار تومن میارن پایین قیمتو دلار 100 تومن گرون شه واویلا قیمت خون باباشونو رو تک تک قطعات میکشن
(sm50)
چه شده .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنر بازار و مملکت هم در رفته تنها دلار نیست (sm1)نقل قول:
مصاحبه با خدایان (sm50)
(sm2)
شاتل جشنواره جدید گذاشته .. (sm118)
تخم ندارن دیگه شبانه رایگان بذارن دیوسا ..
ما که زدیم رو هوا .. :l
بچه مگان فاکس به دنیا اومده .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول چرا افزونه دانلود منیجر نصب نمیشه رو موزیلا
اپدیت کردم موزیلا رو دیگه نصب نمیشه
دریا دریا ای پر از خروش و غوغا
دریا دریا ای شکوهِ زیبایی ها
دریا دریا گنج خفته ی اسراری
دریا دریا عشق مرده در خود داری
عشق گریزانم را ز من مگیر ای دریا
من تنها می مونم
اگر بگیری او را جدا از او با غم ها
من تنها می مونم
(sm50)
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی (sm50)
هر لحظه اینجایی .. (sm50)
(sm74)
افسرده از این عشق رسوا میروم
دل خسته از این بار غم ها میروم
تنها شدم تنهای تنها میروم
ای با دل دیوانه ی من آشنا
ای از من و افسانه های من جدا
تنها شدم . تنهای تنها میروم
ای همه خواب و خیالم . خواهم که باز آیی کنارم
روشن کنی شب های تارم
بی تو من کسی ندارم بیا دگر که بی قرارم
دور از تو امیدی ندارم
چشم مرا از گریه دریا میکنی
با آشنا بیگانگی ها میکنی
با من چرا امروز و فردا میکنی
از زندگی سیرم مکن ای بی وفا
آتش مزن قلب پر از عشق مرا
با من چرا امروز و فردا میکنی
ای همه خواب و خیالم . خواهم که باز آیی کنارم
روشن کنی شب های تارم
بی تو من کسی ندارم . بیا دگر که بی قرارم
دور از تو امیدی ندارم
(sm88)
ممر عچقم آلبومارو برا پکیج کردم 5 گیگ شده دیوس شیجو آپلود کنم اینو الان ..
جلوه گاه رخ او دیده من تنها نیست (sm50)
پارت بندی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر گشته نهان
ای همه را جان و جهان
بار دگر رقص کنان،
بیدل و دستار بیا ... (sm50)
(sm54)خب تک تک میدادینقل قول:
گفتم کم کم بده که (sm120)
آقا گوشی مایکروسافت چطوره؟
این لومیا که 1.6 قیمتشه خوبه؟
کلا گوشی الان چی جواب میده