یوسف 6:10 هست،نه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یوسف 6:10 هست،نه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) برو با وینمپ ریپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط 510 سینجولنقل قول:
The Simpsonsنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت ٢ فصل بیستوششم اضافه شد.(sm172)
(sm172)هنوز اینجا نرسیده
اره (sm120)بدبختی اینه فلش 4 گیگ دارم ویندوزه هم 3.85 (sm120)یعنی 10 مگ کمتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 گیگ هم که کلا مرخصه (sm120)
یعنی ریدم تو این شانس (sm120)
اون یه ورژن دیگست در آینده ریلیز می کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همشهریت زنگید گفته 8 بیا بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس احتمالن 10.5 میاد امشب (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی مثل 13 دیگه نخواهد اومد(sm172)
(sm2)(sm2)لامصب این دیگه چجور سایزیه(sm120)ntfs ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخرهنقل قول:
من با نرخ بیت ریت ثابت می زنم
برنامه های شما همه با نرخ بیت ریت متغیر ریپ میکنن (sm70)
مهدی جون مموری اس دی رو تو cmd میخونه (sm120)فک کنم بتونم یه طرحی بریزم نصب کنم (sm120)
ندیدم تا حالا اس دی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس منه ديگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا يکی يکی دانلود ميکنم
تفنگ سرپر (sm50)
په نه په fat (sm120)نقل قول:
ظهر امدم خونه دیدم البوم امده از اون وقت یک ریز دارم گوش میدم(sm172)
پسر عالیه این کیفیت wavpack
10 مگ حجم آلبوم از flac کمتر شد اما کیفیت بالاتر رفت (sm77)
کاکا: الآن از سال 2010 بهتر هستم (sm120)
این بازیکن 32 ساله که در آستانهی جدال روز یکشنبه با آرژانتین به ترکیب برزیل بازگشته است، میگوید نسبت به جام جهانی آفریقای جنوبی کاملتر شده است.
کاکا پس از انتقالی به ارزش 70 میلیون یورو به رئال مادرید راهی آفریقای جنوبی شد و با گرفتن جای رونالدینیو به عنوان شماره 10 برزیل، تا پیش از شکست مرحلهی یکچهارم نهایی برابر هلند، سبک خطرناک ضدحملهی این تیم را رهبری کرد. او حالا پس از انتصاب مجدد دونگا به سمت سرمربی سلسائو، که چهار سال قبل در جام جهانی آفریقای جنوبی هم عهدهدار این سمت بود، دوباره پس از 18 ماه دوری به تیم ملی دعوت شده است.
«من خیلی بهتر هستم، از نظر فیزیکی، تکنیکی و تاکتیکی. امروز بازیخوانی من در زمین بهتر شده است، و از بلوغ و تجربهای برخوردار ام که قبلاً از آن بیبهره بودم. این دعوت زمانی انجام شده که من برای سائوپائولو خیلی خوب بازی میکردهام.» او هماکنون همراه با تیم ملی برزیل برای دیدار سوپرکلاسیکو با آرژانتین در پکن حضور دارد.
الان این فانک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاردانی تموم(sm137)ریاضی قبول شدم(sm79)6 ترمه نمیشم(sm176)
مگه اینترنتت چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیال اپی نکنه (sm120)
اين که خوشش نياد با حرفایی که زده بود فرق داشت مثلا همه کارا شبيه هم و تکراری و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)ایول سنت شکنی کردی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از سال ها تلاش (sm2)شیرینی نمیدی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بعضیا هیچی نگی میگن ترک خواب ورژن سینجول بهتر بود!(sm169)
باورم نمیشه(sm2)نقل قول:
مبارکه(sm137) شیرینی یادت نره(sm120)(sm173)نقل قول:
اینقد خوشحال بودم یه جعبه شیرینی گرفتم واسه خونه(sm2)نقل قول:
مگه نبود ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با مودمِ (sm120)با لپ تاب دانلود نميشه،دانلود منيجرش مشکل داره با گوشی که دانلود ميکنم اينقد طول ميکشه نمی دونم چرانقل قول:
جز فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو شما هم کردین مارو (sm70)البوم رو با جت ایو دیو ریب کن گوش بده دیگه این مسخره بازیا چیه
نقل قول:
این شیرینیش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش 3[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد چه مخوف شدی (sm70)
خوندمش (sm2)کاتالان 3 (sm2)نقل قول:
دیال اپم مودم داره دست کم گرفتی(sm120)چه مشکلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]