رکورد دار درگیری با طرفداران شادمهر (آن موزیسین تمام شده) تشریف دارم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
رکورد دار درگیری با طرفداران شادمهر (آن موزیسین تمام شده) تشریف دارم ...
خوشم میاد ازت همه رو مقایسه میکنی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm123)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تپه ها چه سبزن ،
گنجشکا می رقصن ،
امروزم دیروز میشه ... (sm172)
باید این تیکه رو با طلا نوشت ...
زیرسیگاری - روزهای آخر ...
یه زمانی من اینجا کارگردان معرفی می کردم ...
این مطرب های فارسی زبانی که از آن سوی مرزهای پرگهر ، هنوز هم که هنوزِ کار منتشر می کنن چرا منقرض نمی شن ...
آسه آسه ورژن 2
گوگوش چرا تموم نمی شه ...
هم سن و سال هاش همه مرده تشریف دارن دیگه ...
یه بازیکنی پرتقال داره دیشب دیدمش گلسون بود اسمش ، احتمالا فصل بعد بیا من یونایتد ...
دورانشون دیگه تموم شده نمیدونم کجا میرن یدفعه پیداشون میشه عمل جراحی میکنن میان دوباره امثال فتانه و شیلا و لیلا دیگه تموم شده .... (sm3)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواننده و آهنگسازای اونور الان دیگه هیچکدومشون حتی در حد خالتورهای داخل ایران هم نمی تونن کار تولید کنن ...
همینقدر تباه شدن ...
فتانه خیلی عشوه میاد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هاردم دیگه جا نداره ، هی اینا هم کار میدن ، هی واسه ناقص نشدن آرشیو مجبورم بگیرم ...
اون سه تا که دیگه آفتاب لب بوم تشریف دارن ، تازه مثلث خاطره درست کردن ...
شماعی زاده ، واقعا از وقتی دوباره شروع کرد به کار کردن تو این چند سالِ اخیر به جز خراب کردن سابقه ی خودش دیگه هیچ کار خاصی انجام نداده ...
آره همش کار شاد و موزیک ویدیوهاش که همش میرقصه خودشو نشون میده میخواد بگه من جوونم مثل گذشته هستم کار عاشق منه گوش کن همراه موزیک ویدیو چه تغییری کرده (sm178)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا با زنی که پل ریکور خون باشه ... (sm172)
آره منم اینجوریم (sm120)نقل قول:
باورت میشه از خواننده های اونور تو این چند سال فقط آلبوم های استاد مهرداد آسمانی رو گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بقیه رو گوش نداده گذاشتم تو آرشیو ...
شماعی زاده خودشو خراب کرده موزیک های بد و آهنگسازی های بد مثل گذشته نیست کارهای شاد بیشتر بیشتر و ...(sm25)
(sm25)نقل قول:
آلبوم جدیدش رنگ عشق خیلی دوست داشتم خواننده به این میگن (sm127)
عاشقِ منهنقل قول:
دوست داره منو (sm160)
چقدر با این آهنگ خاطره داشتیم چه روزهایی بود (sm74)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه همین آلبوم مهرداد که جدید خونده آلبوم های دیگه هم همینجوری باشه همین سبک ادامه بده
پازل بند هم گروهِ خوبی بود تو ایران تو این چند سالی که اومدن هم خوب جلو رفتن و خیلی بهتر از بقیه گروه هایی دبستانی که تشکیل شده تشریف داشتن که اونا هم رفته رفته دارن به جمع خالتورها می پیوندند ...
(sm81)
سینا ایزدبین که ترانه سرای چندتا از کارای مهرداد تشریف داره ، اولین ترانه ای که ازش مهرداد خوند رو تو برجک پادگان و در حین پست دادن نوشته بود ...نقل قول:
اون سربازی که مهرداد ازش تو اکثر مصاحبه هاش اسم برده هم سینا ایزدبین تشریف داره ...
زیادی بیش از حد کار شاد میخونن البته نظر من بهتره گروه پازل بند بهتر از این گروه ماکان بند و بهنام بانی و حامد همایون و حمید هیراد چی هست به خدا این گروه ماکان بند با اون لباس های دلقکشون حالم بهم خورد چرا مردم به این سبک ها توجه کنند و کنسرت ها در 24 ساعت به فروش بره (sm3)(sm25)
هنرمند تینیجیر واسه مخاطب تینیجیر می خونه ،
تو کنسرت هاشون هم فکر نکنم بتونی یکی رو بالای 23 سال پیدا کنی ...
عجب نمیدونستم (sm77)نقل قول:
والا بیشترشون دهه 80 هستن (sm3)نقل قول:
یه زمانی بود فقط خواننده ها تو دید بودن ،
بعد یه زمانی فقط ترانه سرا ها تو دید بودن ،
الان دور دورِ آهنگسازا و تنظیم کننده ها تشریف داره ...
اگه دقت کنی می بینی که این خواننده های یه شبِ با یه آهنگساز و تنظیم کننده کار می کنن ...
و عملا همه چی به اسم آهنگساز و تنظیم کننده تموم میشه ...
کنسرت بهنام بانی تو اراک ،
فقط یه لپتاپ بود با یه گیتار و ویالون ...
فقط همین ، هیچی دیگه نبود روی صحنه ....
(sm2)
(sm27)
خودت معرفی نمی کنی تقصیر ما چیه (sm120)نقل قول:
من فقط از فردا دانلود میگیرم فیلمای قدیمی هم میذاره.مثلا closer عالی بود.
اساسا فیلم خوب یا باید موضوعش جالب باشه یا بازی هنرپیشه هاش قوی باشه.در مورد Closer دومی به نظرم
شروع می کنم به زودی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا بگیر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]