(sm70)عاشق این جملتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)عاشق این جملتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صعود (sm137)
مربی بلژیک میگه فاکینگ شت یارو ترجمه میکنه خوب میگه که من خطای تور رو گفتم (sm59)
موسوی گفت دیگه خسته شدم(sm74)
قائمی کل بازی ریده بود ، یه دفاع آخر بازی با چشمان کاملا بسته(sm120) داد و بیداد (sm120) چشماش داشت میترکید (sm120)
راجع به بازی کن تیم ملی کشور درست صحبت کن بازی تیمیه انفرادی نیست که (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قائمی(sm127)
(sm98)
(sm89)(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]