فدات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم منشی چه بی رحمانه دوچرخه سواری می کنی (sm81) (sm1)(sm178)
اع تا حالا سن دقیقتو نمیدونستم... هم سن مادرمی (sm19) اسفند 49؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر مینا خانم هم داره هم اونقدر بلده که بتونه بهت یاد بده که کارت راه بیافتهنقل قول:
همین دیگه .. تو باید خودتو بهش ثابت کنی ... خب اگه ازین کارا بلد نیستی مثل این فیلما انجام بده :
1 - به دوستات بگو کیفشو بزنن بعد بیافت دنبالشون و کیف رو ازشون بگیر و براش بیار ....
2 - به دوستات بگو مزاحمش بشن و تو غیرتی بشو و درگیر شو ، کتک کاری کنین یکم ، بعد اگه بتونی یه چاقوی ساده هم بخوری و خونی ازت ریخته بشه تاثیرش دو برابر میشه
اینایی که میگم یکم کلیشه ای و خطرناک هست ولی جواب دادست
الان سوالی که پیش میاداینه که تو به چه امیدی میخوای بری جلو ؟؟؟ نه نه نه ... تو که اعتماد به نفس کاذب داری ، اون به چه امیدی باید بهت پا بده ؟؟؟ چه چیزی در تو هست که بخواد به خاطرش بیاد طرفت ؟؟؟نقل قول:
ول کن بابا آخرش ایدز میگیری ...
مشب بانک ملی نفری 5000 تومن کم میکنه از حساباتون، پول شیرینی توافق
از معجزات اماما اینه که تولدشون همیشه در حال تغییره، مثلا یه امامی که 10 سال پیش یه مردادیه چپ دست بی اعصاب بود، الان خردادیه مغرور و باهوشه
رفتم تو یه سایتی زده بود بهترین ***** شکن قرن روش کلیک کردم زد بهترین ***** شکن نمازه، قشنگ صدای شکسته شدن مهره های کمرم رو شنیدم
بسته پیشنهادی 5-1 داری میگی ؟ (sm2) اینارو اگه بخوام انجام بدم از خنده جر میخورم اونجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه چیزی در اون هست که من بخوام قبولش کنم (sm2) البته غیر از چشم های شهلا و استیل خفنش (sm178) ولش کن عاقا فردا میرم اگه اومد یه خودی نشون میدیم براش ولی نه در حدی که ضایم کنه اگخ شاخک هاش تکون تکون خورد میریم سرنقشه b اگه نه هم به شخمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه خواستم یه کاری کنم که فردا شب در آغوش هم بخوابیننقل قول:
من جات بودم فردا یه لباس معمولی میپوشیدم (دقت کن معمولی ، نری کت و شلوار فرانسوی بپوشی با کفش کتونی ) ... ساز دهنیمو بر میداشتم و میرفتم روی نیمکت پارک مینسشتم و با دوستام جمع میشدم و سوزناک میزدم .... مطمئن باش تاثیرش خیلی بیشتر از اونیه که تو میگی