قهوه قجری و دزیره با وصیت فقط کار قوی بود
ولی خسته نباشه اقا محسن
نمایش نسخه قابل چاپ
قهوه قجری و دزیره با وصیت فقط کار قوی بود
ولی خسته نباشه اقا محسن
از موند دپورتیوو با تعصب تره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
بارسا چی شده ؟ رفت از لالیگا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه هفتم دبستان نبودی شما؟(sm120)نقل قول:
منم تبريک ميگم (sm176)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز نشریه "موندو دپورتیوو"، چاپ بارسلون گزارش داد که بر اساس یکسری اخبار دریافتی، پرز در اولین اقدام باعث شده تا نام "بوسکتس"، بازیکن تیم بارسلونا از فهرست 23 نفره اولیه خارج شود.
(sm77)(sm2)
بوسکتس(sm120)
میگن میخوان تو داهات کاتالان با اسپانیول هر سال بازی کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم با جت ریپ کردم منتها خب تنظیماتش خیلی رو کیفیت تاثیر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما با چ فرمتی ریپ کردی ؟
خواب(sm171)
آخر فصل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر میگفت فانک برام سوال پیش اومده بود چون فکر نکنم فانک باشه
(sm2)همونم میخوره(sm120)نقل قول:
چالش لامپ نداشت(sm120)
جدیه یا فقط حرف ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده پیشکسوت کاردانی هستم(sm176) کاربری به سجاد ما بش میگیم سجاد خوشگله وقتی سوم دبیرستان بود من ترم 2 کاردانی بودم اون کاردانی رو تموم کرد ولی من امروز تموم کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درصد فک کن اصن خود غارساییا بوسکتسو جز گزینه ها قرار بدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی نداریم ما....باید برن لیگ کشور خودشون بازی کنن(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ساعت ·
با دو تا میخ سیاه مونده رو دیوار سفید
توُ سر هر دوی ما وسوسه ی آزادی
خیلی وقته بوی خون خونه رو پر کرده و من
خیره ام به آخرین ارثیه ی اجدادی
توی خونه روی دیوار یه تفنگ سر پره
منم آخرین گوزنی که گلوله می خوره
...
تفنگ سر پر
ترانه ای از من با موسیقی و صدای محسن چاوشی در آلبوم پاروی بی قایق که امروز منتشر شد.
به همه ی عوامل آلبوم مخصوصا حسین صفا و روزبه بمانی به خاطر کارهای خوبشون و به محسن چاوشی عزیز به خاطر این آلبوم شنیدنی تبریک می گم.
ممنون از میثم یوسفی عزیزم که باعث شد این کار که بسیار دوسش دارم به اجرا برسه.
امیدوارم که دوست داشته باشید و آلبوم رو به صورت ارجینال تهیه کنید.
فک کنم خودشم بشنوه از خنده میترکه(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
وايمکسِ مبين نته
ميزنم رو لينک دانلود پيام ميده که شماره سريال نامعتبر است دوباره ثبت نام کنيد ،ولی هيچوقت حسش نيس (sm98)
لامصبا.. ملودی پارو شاهکاره شاهکار (sm1)
بستگی به نظر پلاتینی داره(sm120) میدونی که رئیس هیئت مدیره بارساس(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک کارهارو تک تک بگو(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی لحن این قسمت خودکشی نداره ؟؟؟(sm54)
از تیکه تیکه قلبم هی کوزه ساخت اما
هی هرشب واسه ی من تنها از خون و خاک گل می ساخت (sm88)(sm88)
(sm120)نقل قول:
اشک ادم در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
خواب رو که سینجول پفیوز ریده بهش ، بعد یه مدتی درست میشه
نمیدونم یوسف هم کم کم ارتباط برقرار میکنم یا نه
رف فیس دمت گرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm120)
پاک کن دانلود منیجرت رو اگه حوصله نداری با مرورگر بگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حوصله داری هم برو سافت 98 (sm120)
پس هیچی (sm120)رو هواسنقل قول:
سلام قیمت آلبوم
چنده؟
با همه ارتباط بر قرار کردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت رو ادم گوش میده اصن انگار دارن میذارنت تو قبر (sm54)
تنظیم تفنگ سرپر حرف نداره (sm132)
3000نقل قول:
نوشته اصلی توسط soshyan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر وصیت رو دقت کن ، صدای خاک ریختن میاد با صدای اه (sm54)(sm81)نقل قول:
اين كيفيت ويو قضيش چيه؟ فقط بحث حجمه يا كيفيتشم مطلوبه؟(sm50)