x فکر کنم زانیار باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
x فکر کنم زانیار باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به عنوان ابرازه ناراحتیم،پارتی میکس 2 را نمیسازم(sm2)نقل قول:
اشترم دیوث ترک 1 و 5 تو زیپ 320 ارور خراب بودن میده
اوه اوه اوه.مادره ارونو........
عجب چیزیه ترک2
دیوث همش تقصیر تو بود بنم کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تصمیم گرفتم از این به بعد فقط در مورد مسائل دینی و تقوا حرف میزنم و با این نوجوانان مفسد دیگه حرف نمیزنم(sm132)
میم ، نون ، ت ، واو ... (sm50)
(sm2)
نشد.من دانلودم مورد نداره تا حالا همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر مشکل از توئه با منم بحث نکن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]