البومه خوبی بود ولی ققط با 2 حال کردم 2 تاشم که تکراری بود در کل نمیرزید الان دانلود کردم باید نصفه شب دانلود میکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
البومه خوبی بود ولی ققط با 2 حال کردم 2 تاشم که تکراری بود در کل نمیرزید الان دانلود کردم باید نصفه شب دانلود میکردم
من و تو به این خوبی اونوقت برمیگردن میگن که ما زوج انحراف تو انجمن تشریف داریم
128 هم از سرش زیاد بود حالا درسته خوب بود ولی دیگه نه در حد 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولشون کن درک ندارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یا دانلود نمیکنم یا 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو هم اینترنتت اینطوری گرون بود اصن دانلود نمیکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 رو رفتم تو ماشین گذاشتم لامصب بیسش خیلی فضاییه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتره 100 میدم+تو بیزینس میکنی با اینترنتت ولی من 1 ریالم درنمیارم ازشنقل قول:
اینقدرم کندذهن نباش چه ربطی به دونستن و ندونستن داره(sm2)
200% پوله اینترنتت هم دربیاری یعنی سود(sm2)نقل قول:
چرا کاناله تله رو عوض کردی