(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد هنوز برنگشته بهش بگو لاشی نمره منفی داره همشو پر نکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت (sm2)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از آدما هستن که انگشت شمارن ، اینا یچیزایی رو میفهمن و بعد میخوان به دیگران بفهمونن. من دوست دارم بدونم چی فهمیدن. شاهین قبلا اینطوری بود ولی الان رفت سمت موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز شاهین دیگه کسی نیست که آهنگشو واسه فهمیدن گوش بدم
بقیه آهنگارو هم واسه لذت و حس و حال گرفتن گوش میدم ، مثله خوکی که تو کثافت دست و پا میزنه و لذت میبره! منتها نوع عمل فرق میکنه
این که خودش عکس با حجاب داره چرا دست به فتوشاپ زدن دیگه؟؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گمونم سخت در اشتباهینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بخاطر کیک و ساندیسش رفتم نامردا فقط یه تیتاپ دادن با یه بطری اب معدنی(sm74) پاکن هم گم کردم(sm70)نقل قول:
ممد ریاضی یکو پاس کنه و وقتش آزاد شه سال بعد جایزه برا خودشه (sm120)
این بزرگمهر کلا تو کار نقاشیه کودکو کاریکاتوره
جلد البوم محسنتوم چیز خنده داریه 100 % (sm2)