(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف راست که میگن همینه بخدا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری کوزت (sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر من شما 2 تا برید فیلم شوخی با شما 1و 2 رو ببینید بخندید برا روحیتونم خوبه(sm120)
من که ته تهش میرم آزاد رودهن تو چه میکنی؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مخصوصا این رتبه خوبا همه سیبیل دارن همش درس میخونن وقت ندارن برن ارایشگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا(sm120)نقل قول:
تو این 19 سال تنها حرکت مفیدم یه بار باقالی پلو پختن بود اونم دیروز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن پائولی بیشتر از مسی دوندگی داره(sm120)
فرار هم سریال خیلی خوبی بود ولینقل قول:
Lost رو دیدی ؟
اصلا اینا رو ول کن برو
How I Met Your Mother
Friends
رو ببین یکم روحیت شاد بشه چیه این کشتن خون و خونریزی (sm120)
Sherlock هم توسیعه میشه خودم فصل اولشو دیدم بنظرم اگه از فرار خوشت اومده صدرصد از اینم خوشت میاد