(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا احساس میکنم شادمهر واسه این البوم زیاد زحمت نکشیده.سر البوم طرفدار خیلی لاغر شده بود
اگر منظورت هیکلشه عوارض بابا شدنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب شما دوستان باید عرض کنم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعری که شعر نباشد شعر نیست، شعر باید شعر باشد تا شعر شود (sm2)
خودش گفت بخاطر اکثریت بعد از محرم و گرنه قبلش پخش میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولی وقتی گفت بعد محرم یعنی بعد ماه محرم تازه من میگم بعد صفر میاد شادمهر ۲۰۱۷ نوشته تو پستاش
بیخود دلخوش بودم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ سایت چرا اینقدر بده؟
من الان بخوام تو یه موضوع فروم سرچ کنم ببینم توش شادمهر هست یا چجوری سرچ کنم؟
میره تو گوگل :/
مثلا میخوام تو موضوع
آلبومهای برجستهی ایرانی منتشر شده توسط کمپانیهای خارجی
دنبال شادمهر بگردم چجوری سرچ کنم؟