بدون نسخه پزشک که میدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون نسخه پزشک که میدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مثل ترامادول نباشه ندن (sm2)
من با نسخه میگیرم خالا برو اونجا اگه ندادن یه برنامه ای پیاده کن بگیر دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد فایل های آلبوما چیه امیر
اسم دارو رو واسه دوستم فرستادم اون تو خیابانه الان .. ولی الان تو گفتی فک نکنم بدن بهش . (sm178)نقل قول:
چیه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفت ازش .. یه قرص ریزه درسته ؟ (sm128)
امی تریپتیلین 10 نوشته
خودشه - نصفه بخور ردیفت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی خوردم (sm2)نقل قول:
هیچ کی از رفتن من غصه نخورد
هیچ کی با موندن من شاد نشد
(sm172)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان در چه حالی ؟
الان خوبم (sm51)نقل قول:
تبریک میگم ...نقل قول:
(sm81)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دست دو به کارت نمیاد ؟نقل قول:
چی ؟ هارد ؟نقل قول:
چند گیگ ؟
2 ترا دارم میدم 250 تومن البته اکسترنال
(sm2)من از اکسترنال خاطره بدی دارم (sm81)نقل قول:
اینترنال دارم ولی به درد آشنا نمیخوره باید بزنی و برهنقل قول:
هاردت رو بفرست ردیفش میکنم
این جا تاپیک فروش هارده ؟؟ (sm30)(sm128)نقل قول:
دوستان به جای اینا یکی خبر بده آهنگ جدید محسن چی شد واسه محرم ...(sm81)
آهنگ چاوشی که قبل از اربعین میاد - چه ربطی داره چاوشی نهایت سالی یا دو سالی یه آلبوم بده شاید هم تو سال 5 . 4 تا تک آهنگ بده باید یه جوری وقت رو گذروندنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو هنوز هاردمو نیاوردم بزار میرم هارده رو میارم میزارم تو جعبه برات میفرستمنقل قول:
لولو (sm2)
امروز چه خبر شده هر چی میزنیم 404 میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
404 - Not Found
لنترن زدم باز شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا این سریال رو نه دیدم .
ولی خیلی تعریفش رو شنیدم .
خیلی جدیه . (sm50)
در اولین فرصت می رم تویِ کارش !
دیگر به دلم تلاطم سابق نیست
مانند گذشته قلب من عاشق نیست
عاشق ز چه رو شوم چو دیگر حتی
با خویشتین خویش کسی صادق نیست...
(sm50)
در قطب جنوب زندگی سوخته ام... (sm172)
سایهاش را تشییع میکرد
مردی که از خویشتن میگریخت ... (sm50)
(sm50)
رویاهات میکشند جلو
خاطراتت میکشنت عقب
چی می مونه ازت
(sm50)
ما شکوه از کشاکش دوران نمیکنیم
موجیم و کار خویش به دریا گذاشتیم
رهی
(sm50)
12 - Shekasteh (sm50)
ای همیشگی ترین
آه ای دورترین
سوختن کار من است
نگرانم منشین ...(sm50)
black mirrorنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایکینگ
(sm118)زیرنویس قسمت 1
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]