من امروز فقط یه بار پلی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسرده میشه ادم(sm25)
جرات نمیکنی بری طرفش(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز فقط یه بار پلی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افسرده میشه ادم(sm25)
جرات نمیکنی بری طرفش(sm54)
چقدر ارزوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تا همه جا بیارش طول میکشه
راستی اون جا میگه من ناپلون تو چی؟؟
منظورش چیه؟
ملودی یوسف خیلی دوست داشتنیه(sm169)
دیشب وخت البوم رسید دستم رسیدم بهش گرخیدم (sm54) هدفون تو گوش اتاق تاریک صدا بلند (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس عجیبی داری این اهنگ ، دقیقا گلسر هم همین حس رو داشت یادمه ، ولی این دوزش چندصد براره (sm1)
ممد دهن لق(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمعنا ويو رو ميگيرم
كيفيت flac يا m4a نمياد آيا؟
به غير از بی حوصلگی نمی دونستم بايد چيکار کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجددا ممنون (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که شاید بدونین دزیره عاشق ناپلئون بوده! و ناپلئون هم به طور مقابل دزیره رو دوست داشته و با هم نامزد بودن! تا اینکه ناپلئون برای منافعی که داشته با زن دیگری ازدواج میکنه با این حال همیشه به فکر دزیره بوده و اون رو بیشتر دوست داشته! تا اینکه دزیره با یکی از ژنرالها ازدواج میکنه و بعدها هم همیشه هم عاشق شوهرش بوده و هم از اینکه با ناپلئون ازدواج نکرده بوده راضی و متشکر بوده! چون اصلا موافق کارهای ناپلئون نبوده! خلاصه اینکه دزیره و شوهرش بخاطر خوبی های شوهرش ملکه و پادشاه سوئد میشن! یعنی از فرانسه به سوئد مهاجرت میکنن و حتی ملیت خودشون رو تغییر میدن و سالها در سوئد حکومت میکنن! و جالبه که بدونن هنوز هم پادشاهان سوئد از نوادگان دزیره و شوهرش ژان بابتیست هستند!نقل قول:
نوشته اصلی توسط soshyan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره برای این مهاجرت خیلی سختی کشیده و اصلا از زندگی در سوئد راضی نبوده تا بالاخره به این موضوع تن میده! ولی نکته مهم در زندگی دزیره و شوهرش اینه که به بچه هاشون یاد دادن که همیشه به آزادی مردم احترام بزارن و تا جایی که میشه در کشورشون دموکراسی رو برقرار کنن و حتما همین هم رمز اصلی پایداری حکومتشون بعد از این همه سال است!
دیزیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط soshyan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناپائون دزیره رو ول کرد رفت سراغ یکی دیگه
(sm120)
بخدا از دیشب هر دفعه اومدم گوشش بدم حس کردم سینجول داره میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم همی حسو داشتم خوب شد یوسف و گوش ندادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بروبچ غیر تهرون البوم خریدین برین اینجا کامنت کنین ادرس فروشگاهو
به نظرم اگه جای کلنجار ، اتاق بی پنجره رو میذاشت تو آلبوم عالی می شد
(sm120)
اتاق من 100 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بهترینای محسنه
(sm70)
تخفیف بده مشتری شیم (sm70)نقل قول:
نام آرش افشین و فرهاد سالاری پور در فهرست ملوان و بختیار رحمانی در لیست تراکتور قرار دارد.(sm3)
(sm2)آلبوم ساعت 1 اومده طرف ميگه جامعه ي موسيقي رو تحت تاثير قرار نداده (sm30)
اتاقی با لامپ صد چطور (sm59)؟نقل قول:
(sm2)
تفنگ سرپر شدیدا میچسبه
ركورد اخراجيها زده شد ، شيرينى اين اتفاق ، يعنى پرببينده ترين فيلم سينمايى ، توسط تك تك مردم خلق شده و ما اين فيلم را تقديم به تمام مردم سرزمين مان ايران مى كنيم
منيژه حكمت(sm118)
قهوه ي قجري (sm77)
کسی آهنگ گوگوش و گوش کرده ؟ چطور بود؟ (sm2)
کاش اسم فیلم سعید آقاخانی عوض شه(sm2)
هم واسه آبروی سعید آقاخانی خوبه هم محسن(sm2)
(sm54)چی خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع
مگه گوگوش آهنگ داده ؟ (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين احتمالا اين واقعه رو پيش بيني كرده
ولي انصافا آبرومون ميره (sm2)لامپ 100 (sm30)
کاور و کامل کردم با شعرا ، کاری زدم که به سالیان سال از من به یادگار خواهد ماند (sm59)
ممر الهی کوفتت شه که مفت مفت واست کار زدم (sm81)
(sm50)نقل قول:
پدربزرگُ چجوری میگه(sm1)
اسمش اول هیولا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق تویی شده بودم که
تنها ، تنها ، تنها ، تنها ..
چرا بقيه شو نميگه (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبی آهنگ داد نشنیدم تا حالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
میدونم(sm51)نقل قول:
هفته بعد میزنیم دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر سبک آهنگا پلیز (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم واسه ممر باهاش هماهنگ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]